Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac are probleme de sănătate. Care este starea actorului: ”E pedeapsa lui Dumnezeu”

Mihai Bendeac are probleme de sănătate. Care este starea actorului: ”E pedeapsa lui Dumnezeu”

Mihai Bendeac, probleme de sanatate

Mihai Bendeac nu se simte deloc bine. Actorul se confruntă cu probleme de sănătate și, mai în glumă, mai în serios, crede că este pedepsit de Dumnezeu.

Mihai Bendeac are probleme de sănătate. Care este starea actorului: ”E pedeapsa lui Dumnezeu”

Mihai Bendeac se confruntă cu o răceală puternică, care-l face să poarte căciulă, acum pe timp de vară. Actorul face haz de necaz, afirmând cu ironie că: ”E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”.

Mihai Bendeac, probleme de sănătate. Juratul de la iUmor le-a povestit totul fanilor: „Mi-e rău, e pedeapsa lui Dumnezeu asta” | Spynews.ro

Foto: Instagram Mihai Bendeac

 

„Am răcit cobză. Băi, nu am mai răcit în halul ăsta cred că de doi ani. Curg mucii. Îmi curg mucii de zici că am robinet. Am avut până acum căciulă pe cap și mi-am dat-o jos… E pedeapsa lui Dumnezeu asta, că nu mă mai potolesc cu „nenorocirile”. Mi-e rău. Ia gata, mă, că mă ridic acum în picioare și… atât, mă pun la loc”, a spus Mihai Bendeac la InstaStory.

Mihai Bendeac se confruntă cu depresia

De ani buni, Mihai Bendeac suferă de depresie. Spune că s-a obișnuit, deja, cu această stare și încearcă să-i facă față. Crede că oamenii se pot vindeca de unii singur de depresie.

“Nu, n-am reușit s-o înving, își arată colții destul de des, aș spune, dar cred că am învățat să trăiesc cu ea. Am învățat să nu mă mai sperii atât de tare […] cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, a mărturisit acesta pentru publicația Viva!.

Mihai Bendeac, tratament de înfrumusețare

Mihai Bendeac are grijă de fizicul său. Pentru a nu-i apărea riduri, actorul a apelat la o clinică de înfrumusețare, pentru a urma terapia vampir de îndepărtare a ridurilor,

„N-am copii nevastă, dar măcar bine să arat. Mi-am făcut a doua tură din terapia vampir (…) Nu mi-a arătat fața atât de frumosă și luminos nici măcar la 25 de ani. Se estompează riduri, arăt excepțional, sunt atât de frumos. Mie îmi e teamă de o singură chestie, când o să fac și a treia oară terapia vampir, a patra oară, o să arăt și mai tânăr, cred că într-un an dau bacul.”, a spus Mihai Bendeac pe contul său de socializare.

De ce nu este căsătorit Mihai Bendeac

Mihai Bendeac nu este căsătorit și pare că nici nu ar avea de gând. Actorul s-a obișnuit celibatar și spune că a fost afectat de femeile din viața lui.

”Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: