Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic! Întâlnire sfâșietoare pentru cei doi actori: ”M-a rupt!” | VIDEO

Mihai Bendeac, în genunchi în fața lui Florin Piersic! Întâlnire sfâșietoare pentru cei doi actori: ”M-a rupt!” | VIDEO

GALERIE FOTO (2) Întâlnire între Mihai Bendeac și Florin Piersic

Mihai Bendeac a avut parte de o întâlnire de gradul 0 cu Florin Piersic, în timp ce se afla la Timișoara. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine. Fostul jurat de la iUmor a fost vizibil emoționat și a împărtășit cu fanii săi câteva cuvinte despre momentul care l-a lăsat marcat profund.

Florin Piersic este unul dintre cei mai consacrați actori ai României, tocmai de aceea Mihai Bendeac a fost de-a dreptul uimit în momentul în care l-a întâlnit total întâmplător în Timișoara. Cei doi au stat câteva minute la povești, urmând ca imaginile să devină virale pe rețelele de socializare imediat.

Mihai Bendeac a îngenunchiat în fața lui Florin Piersic

În videoclipul postat pe rețelele de socializare se vede clar faptul că Mihai Bendeac este de-a dreptul uimit de cel pe care l-a urmărit de-a lungul timpului în diverse filme și emisiuni de televiziune. Copleșit de emoție, fostul jurat de la Antena 1 nu a ezitat să îngenuncheze în fața idolului său și să îi sărute mâinile.

„O ÎNTÂMPLARE CARE M-A RUPT. M-am întâlnit la Timișoara cu maestrul Piersic după mulți ani. Pe lângă emoția imensă și, evident, inerentă având în vedere că respir același aer cu cea mai mare vedetă a României, am aflat cu stupoare că în ultimii ani ar fi încercat să ia legătura cu mine dar ca persoane „binevoitoare” i-au spus că „nu mai vreau să știu” de dumnealui.

I-am explicat că nu l-am sunat pentru că nu îmi permit. Este incredibilă senzația că privesc în ochi peste 70 de ani de teatru, televiziune și cinema. De aici și timiditatea/stângăcia mea în fața unei Legende. Maestre, acum, aflând că îmi dați voie să îmi permit, o să vă sun/vizitez”, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Florin Piersic: „Ești o nebunie de om!”

Nici Florin Piersic nu a ratat ocazia de a-i transmite câteva cuvinte sincere lui Mihai Bendeac. Se pare că marele actor este la rândul său un mare fan al fostului jurat de la „iUmor”, tocmai de aceea a ținut să îl îmbrățișeze și să îi explice cât de mult ține la el.

Mihai Bendeac îl îmbrățișează pe Florin Piersic
Mihai Bendeac îl îmbrățișează pe Florin Piersic

„Tu știi ce însemni pentru mine? Tu ai vrut să îmi pupi mie mâna? Dacă tu îmi spui mie maestre, eu cum să își spun ție? Păi tu ești o nebunie de om! Ești extraordinar! Ești adorabil!”, i-a transmis Florin Piersic lui Mihai Bendeac

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: