Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, surprins în timp ce își cumpăra medicamente și alcool. Actorul s-a dus acasă la un amic

Mihai Bendeac, surprins în timp ce își cumpăra medicamente și alcool. Actorul s-a dus acasă la un amic

Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Mihai Bendeac a fost surprins de paparazzi într-o ipostază neașteptată. Actorul a fost fotografiat într-un moment care a stârnit multe semne de întrebare. Oare ce avea de gând să facă juratul de la iUmor?

Cum l-au surprins paparazzi pe Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a stârnit semne de întrebare după ce paparazzi ciao.ro l-au surprins într-un moment neașteptat. Actorul a fost fotografiat în timp ce a intrat într-un supermarket și își cumpăra de ale gurii, dar …și la farmacie.

Sursa: Ciao.ro.

Mihai Bendeac și-a luat de la supermarket nu doare alimente ci și o sticlă cu băutură alcoolică. După ce a ieșit de la supermarket s-a îndreptat către o farmacie. Ce vrea să însemne acest lucru, oare? Juratul de la iUmor s-a dus apoi către casa unui amic.

Sursa: Ciao.ro

De curând,  Mihai Bendeac a făcut unele declarații în care spunea că vrea să petreacă mai mult timp cu familia lui, acum, în prag de sărbători. Actorul recunoaște că această dorință este una neobișnuită pentru el. Totodată, Mihai Bendeac a spus că a stat mai mult în casă în această perioadă pandemică și a scris o carte. Asta…În timp ce a băut și a fumat.

”Vreau să stau cu familia, să facem bradul. Crede-mă că eu nu sunt cu sărbătorile, însă îmi doresc, ca niciodată, să fac bradul cu familia, să vină Sărbătorile. Sunt extrem de obosit și toată perioada asta cu cartea m-a dat complet peste cap. Eu oricum sunt sălbatic, antisocial și stau în casă, dar această perioadă am exagerat complet cu asta, am scris încontinuu, am băut și am fumat. Mi-am făcut ficatul praf, nu vreau decât să fiu curat o perioadă, să stau cu familia și să mănânc sănătos.”, completa el.

Mihai Bendeac a vrut să se sinucidă

Deși pare un om cu zâmbetul pe buze și mereu pozitiv, Mihai Bendeac a mărturisit într-un interviu că a vrut de trei ori să se sinucidă.

Sunt foarte multe momente in care intru intr-o pasa neagra. Am vrut sa ma sinucid de 3 ori. In facultate eram depresiv, ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara. M-am trezit odata ca eram pe jumatate pe fereastra. Nu stiu cum s-a intamplat. Am vrut sa ma sinucid din motive profesionale. Ultima data am vrut acum vreo doi ani si ceva. M-am temut sa nu am esec in plan profesional. Erau momente in care cedam. Pentru mine este foarte important ceea ce fac, a povestit Mihai Bendeac, într-un interviu.

Mai mult, actorul a dezvăluit că suferă de bipolaritate, factor care îl determină să nu fie în cele mai bune stări, uneori.

”Sunt o fire bipolara, psihotica si dementa… E adevarat. Si imi cer iertare pentru momentele in care poate reactionez ciudat sau impulsiv. Dar asta sunt si nu pot sa ma prefac pentru a da bine si glamour la TV„, a recunoscut Bendeac.

De asemenea, actorul, deși este un profesionist, recunoaște și faptul că a avut parte de blocaje, de-a lungul carierei sale.

”Am avut spectacol cu „Doi pe o bancă”. La premieră, era în sală maestrul Victor Rebengiuc, pe care eu îl consider cel mai mare actor român şi care jucase acelaşi rol pe care eu l-am jucat la Metropolis, în anii 1980, la teatrul Bulandra. Şi pentru prima şi ultima dată în viaţa mea, a început spectacolul şi după un minut am avut primul blackout din 15 ani de carieră. Uitasem şi numele personajului meu! În acele zece secunde, care au părut ani, ore… nu vrei să ştii ce se întâmplă!”,  a explicat juratul de la iUmor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: