Redactia.ro
Home » TV » Mihai Bobonete a avut coronavirus. : “Sper că am și anticorpi”

Mihai Bobonete a avut coronavirus. : “Sper că am și anticorpi”

GALERIE FOTO (2)

Actorul Mihai Bobonete s-a luptat în secret cu COVID-19. Actorul a împărtășit, ieri, câteva amănunte despre viața de după ce s-a vindecat de coronavirus. Îndrăgitul comediant a postat prima fotografie cu el după vindecare.

 

Mihai Bobonete a avut coronavirus

Mihai Bobonete, în vârstă de 40 de ani, a fost diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile. Actorul a decis, însă, să dea vestea doar apropiaților. Comediantul din “Las Fierbinți” a dezvăluit pe Instagram că a fost testat negativ la COVID-19 și a subliniat că speră să aibă anticorpi.

Mulți au crezut, după această precizare, că el își dorește să doneze plasmă, așa cum a făcut și actrița Elvira Deatcu și mulți alții.

“Gata, domnule, am izbăvit și cu Covidele ăsta, sunt negativ deja, sper că am și anticorpi, iar pe această cale o să beau o țuică fiartă, căci de brăduț s-au ocupat fetele, iar Moșul Bin deja mi-a trimis un cadou pentru supra oameni, adică XXXL ca să fluture «klumea» când sar ca nebunul la primul concert live. #subshop by #subcarpati Multă sănătate vă doresc tuturor!”, a scris actorul în dreptul unei fotografii pe contul lui de Instagram.

Actorul a lăsat să se înțeleagă că așteaptă cu nerăbdare să meargă la un concert live și că îi lipsește acest lucru.

 

Mihai Bobonete a vorbit despre filmările în timpul pandemiei

Filmările pentru serialul “Las Fierbinți” au fost îngreunate în timpul pandemiei de coronavirus. Mihai Bobonete a mărturisit, în urmă cu câteva luni, cum au filmat pentru celebrul serial și ce măsuri s-au impus.

Filmările pentru serialul “Las Fierbinți” s-au oprit la începutul pandemiei de coronavirus și au fost reluate în luna iunie a  acestui an, după ce au fost luate toate măsurile de protecție.

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui. Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a povestit, în urmă cu câteva luni, Bobonete, alias Bobiță în celebrul serial.

Mihai Bobonete a precizat că serialul de la PRO TV i-a schimbat viața, după ce, anul acesta, a împlinit 10 ani.

‘În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piață îmi mai puneau câțiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația. Acum, când mă recunosc în piață, mă trag la cântar că zic că am bani mulți. Promoții n-am mai văzut de mult’, a povestit Mihai Bobonete.

Comediantul a povestit și cum a ajuns să facă actorie. Chiar și fără diplomă, mulți sunt cei acre susțin că Mihai Bobonete este un actor extrem de talentat.

„Singurul om care m-a îndemnat a fost Octavian Strunilă, care este și nașul meu. Iar lui i-a venit ideea asta nebunească atunci când eram la Costinești. Băusem toată noaptea și dimineața a zis: „Nu vrei să te faci actor?”. Eram deja anul al patrulea la Electrotehnică, la Craiova și am renunțat și am venit la București brusc. A fost o decizie de moment. M-am pregătit pentru admitere cu Strunilă, el m-a învățat bine monologuri, o poezie, două și cam aia a fost. Am intrat din prima, da”, a povestit Mihai Bobonete, cu ecva timp în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: