Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mihai Bobonete a explodat în miezul nopții. „Ajutor, Poliția Sectorului 1! Fiul meu a întrebat unde ne putem retrage la somn, pentru că nu mai poate să continue în felul acesta!”

Mihai Bobonete a explodat în miezul nopții. „Ajutor, Poliția Sectorului 1! Fiul meu a întrebat unde ne putem retrage la somn, pentru că nu mai poate să continue în felul acesta!”

În toiul nopții, actorul Mihai Bobonete a apelat la ajutorul Poliției din Sectorul 1, din pricina unui zgomot care nu l-a lăsat să se odihnească. Mai mult, actorul a fost întrebat de fiul său unde pot merge să se odihnească. Iată de la ce a pornit totul. 

„Cam câte kilograme de stupefiante s-au consumat în noaptea asta la Federaţia Română de Tir dacă la ora asta, 4:27, încă bubuie pădurea Băneasa de la bas şi de la ceva muzică tehno psihedelică?! La 4:30 m-a întrebat copilul unde putem merge să dormim că nu mai poate aşa. E ceva oribil şi nu sunt genul de bătrân care nu înţelege genul ăsta de manifestaţie, dar la 4:31 să-mi sară geamurile de la dormitor…

Poliţia oraşului Voluntari m-a sunat acum să-mi spună că au sancţionat organizatorii festivalului cu pricina pentru că au primit zeci de sesizări… m-au rupt, vă daţi seama? Adică i-au nenorocit pe ăia şi ne-au ajutat pe noi cetăţenii cu mega siguranţă şi încredere. Faceţi bă nene ceva concret şi opriţi sărăcia asta de zgomot!!! Aloooo Poliţia!!!

Ce c**at de situaţie de doi bani … Ce jeguri. Federaţia Română de Tir organizează festival Tehno?!? Ca să ştiţi ce se face aici … Sunt incoerent şi nu ştiu cum să vă descriu mai bine situaţia, dar credeţi-mă că nu am închis un ochi până acum, 4:38, şi nu mai ştiu ce să le explic copiilor. Politia Sector 1… Help!!!

4:42. Update. 4:57 spre 5:00 e din ce în ce mai tare şi bagă şi ceva efecte Star Wars… acum e deja pe boabe treaba. Vă jur că se consumă ceva grav acolo. Nu mai e nici dracu acolo, au plecat înspumaţi la gură şi unii au rămas prin pădure pi***i pe ei şi rupţi în creier, dar organizatorul vrea să facă istorie că na, îi zice The Mission—EXTENDED SET!—

5:01. Este ceva Iad şi acum pune cu strigături mişto!!!”, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.

Am solicitat un punct de vedere atât organizatorului evenimentului, Federaţia Română de Tir Sportiv, cât şi celor de la IPJ Ilfov. Până la momentul publicării acestui material nu am primit răspuns la solicitările noastre, dar vom reveni cu acestea când vor fi disponibile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini