Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bobonete a trăit spaima vieții sale după ce fiul său s-a accidentat la cap. „Copilul meu a dat ochii peste cap…”

Mihai Bobonete a trăit spaima vieții sale după ce fiul său s-a accidentat la cap. „Copilul meu a dat ochii peste cap…”

Mihai Bobonete a povestit recent despre unul dintre cele mai înspăimântătoare momente din viața sa. Fiul său s-a accidentat destul de grav în timp ce se juca, iar actorul s-a temut că micuțul își va pierde viața. Trăirile de atunci pot fi cu greu descrise în cuvinte, mai ales că băiatul reușea cu greu să rămână conștient.

Mihai Bobonete a trăit spaima vieții sale după ce fiul său s-a accidentat la cap

O simplă joacă putea să aibă urmări teribile pentru Mihai Bobonete. Actorul din „Las Fierbinți” se distra în casă cu fiul său și într-un moment de neatenție acesta a picat și s-a lovit la cap. Dintr-un accident, s-a lovit de colțul caloriferului și și-a făcut o rană destul de gravă.

Tatăl său s-a speriat teribil când a văzut că din capul micuțului curge sânge, așa că a reacționat imediat și a încercat să oprească sângerarea. Chiar dacă în acel moment copilul era lucid și a reușit să se ridice singur în picioare, era necesar să ajungă cât mai repede la spital.

„Mă făceam de la distanță că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta. La un moment dat, fugind de forța mea de la distanță, i-a scăpat piciorul între canapea și perete și a venit cu capul în colțul caloriferului, căzând pe spate.

A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine și dint-odată a început să-i țâșnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieșea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurți și în tricou.”, a declarat Mihai Bobonete.

Au plecat de urgență la spital, iar micuțul părea că-și pierde conștiința

Mihai a povestit cu multă emoție despre acest episod în cadrul podcastului Amaliei Enache. Era iarnă și nu avea posibilitatea să-și ducă copilul la spital, așa că a apelat la ajutorul unui vecin. Bărbatul s-a mobilizat imediat și a pornit mașina, iar actorul și-a purtat fiul în brațe.

Cel mai tare s-a speriat în momentul în care a văzut că micuțul își pierde conștiința. A fost nevoit să-l lovească peste față, totul pentru a se asigura că rămâne lucid și poate să-și controleze acțiunile. Soția lui Mihai Bobonete era la fel de speriată și nu știa ce să facă, însă au știut că băiatul lor trebuie să rămână liniștit. Până ajungeau la spital, era necesar să fie conștient și să nu-și consume energia.

„În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească mașina, că trebuie să ajungem la Urgențe. Când l-am luat în brațe, să-l duc la mașină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea. Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă și i-am dat ditamai palma. A deschis ochii și i-am zis că are o gaură în cap, nu știu cât e de mare, cât e de mică, și să nu se mai agite, că pierde energie și mă agit și eu, și nu știu unde-s Urgențele. Soția mea era galbenă la față, se ține de ușă”, a mai povestit Mihai Bobonete în emisiunea Amaliei Enache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: