Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Călin, mai sincer ca niciodată! Ce probleme a întâmpinat în perioada pandemiei

Mihai Călin, mai sincer ca niciodată! Ce probleme a întâmpinat în perioada pandemiei

GALERIE FOTO (4)Mihai Călin, mai sincer ca niciodată.

Mihai Călin, mai sincer ca niciodată. Mihai Călin este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România, iar talentul său este apreciat de foarte multă lume. Actorul a vorbit sincer despre momentele grele pe care le-a avut cu fiul său la începutul pandemiei de coronavirus, dar și care sunt secretele unei căsnicii de durată.

Mihai Călin, mai sincer ca niciodată! Ce probleme a întâmpinat în perioada pandemiei

Mihai Călin, mai sincer ca niciodată. Mihai Călin este unul dintre cei mai apreciați actori din țară, iar de la o vreme acesta lipsește de pe micul ecran în calitate de prezentator tv, concentrându-se pe teatru și filme. Cu toate astea, Mihai Călin are o viață personală împlinită. Puțini știu că actorul este căsătorit din 2003 cu coregrafa Silvia Călin, cu care are împreună un băiețel, pe nume Matei, care îi seamănă perfect. Recent, Mihai Călin a fost mai sincer ca niciodată și a vorbit despre căsnicia sa.

Potrivit Click.ro, actorul a povestit despre probleme în familie și ce momente a întâmpinat pe perioada pandemiei de coronavirus. Întrebat cum vede el viitorul, actorul a spus că soiectatea este plină de ură în acest moment, din cauza virusului.„Nu am o viziune clară. Trec şi eu prin stări diferite, de la supărare, furie, depresie, la speranţă că totul se va rezolva cu bine. E multă ură şi lipsă de empatie în societate acum. Rolul artei, al teatrului, chiar ăsta era – să-i facă pe oameni să-şi pună întrebări, să-i apropie de conceptul de empatie. Altfel viaţa n-are niciun sens. A fost şi o perioadă agitată social şi politic pentru români…„, a spus acesta.

De asemenea, actorul a menționat că fanii săi îl vor putea urmări în serialul ce va fi difuzat în curând la Antena 1, „Adela”. Mihai Călin este foarte mândru că face parte din acest proiect. „Genul e romance şi mă bucur mult că joc după o pauză de jumătate de an. Am nişte colegi foarte tineri şi foarte entuziaşti, frumoşi, deştepţi şi talentaţi, alături de care am lucrat mult pentru pregătirea acestui proiect„.

Totodată, puțini sunt cei care știu că Mihai Călin s-a înscris în partidul PLUS, dar nu dorește să candideze. Actorul a vorbit și despre fiul său, de care este extrem de mândru. Matei, 15 ani știe deja două limbi străine, părinții săi încercând să-i ofere mai multe oportunități în viață. În timpul pandemiei de coronavirus, actorul s-a confruntat cu câteva probleme legate de fiul său. La început de pandemie, situația a fost mai complicată pentru Matei, pentru că trebuia să dea examenul de final de an și cursuril s-au făcut online. Cu toate astea, actorul a spus că a gestionat într-un final situația, iar lucrurile au revenit la normal.

Care-i secretul căsniciei sale?

Mihai Călin trăiește o poveste de dragoste de 18 ani,  alături de coregrafa Silvia Călin. Actorul a povestit la un moment dat, cum a cunoscut-o pe Silvia. Eram la un restaurant cu prietenii, cand a aparut Ea.Am facut ochii mari si privirile ni s-au intalnit pentru o clipa. Atat. Apoi am revazut-o intamplator, pe culoarele Facultatii de Teatru. Eu eram asistent, ea studenta la Coregrafie”, a marturisit Mihai Călin.

Întrebat care este secretul unei căsnicii de durată, celebrul actor a menționat că nu există familii perfecte. Din punctul său de vedere, contează ca doi parteneri să aibă încredere și să comunice unul cu celălalt. „Totul e să existe sinceritate şi comunicare de la început, să nu se ascundă lucrurile sub preş, nici măcar nemulţumirile. Noi asta încercăm să facem zilnic – să stăm cât mai mult împreună, să vorbim despre orice. În cuplu, sunt tot felul de convulsii, reacţii diferite, stimuli externi şi frustrări profesionale poate. În căsnicie, e şi fericire, şi suferinţă, şi scandal, şi linişte.„, a mai spus actorul.

Etichete: