Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Călin și Andreea Ibacka, împreună ! Ce planuri au cei doi actori

Mihai Călin și Andreea Ibacka, împreună ! Ce planuri au cei doi actori

Andreea Ibacka și Mihai Călin fac parte din distribuția celui mai nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și compania Dream Film Production, Adela. Serialul este adaptarea unui serial turcesc care a fost apreciat de telespectatori în România, ,,Bahar: viață furată” și difuzat de postul de televiziune Kanal D. 

 

Andreea Ibacka și Mihai Călin, soț și soție în noua producție

 

Andreea Ibacka și Mihai Călin sunt soț și soție în noul serial produs de Ruxandra Ion. Astfel, soția lui Cabral Ibacka se reîntoarce în televiziune, în proiectul Antenei 1 care va debuta în această toamnă. Povestea pe care se bazează serialul aduce în atenție povestea a două surori, Adela și Andreea, care de-a lungul timpului au împărțit totul. Cele două află că, de fapt, nu sunt surori și că una dintre ele este fiica unui om bogat Paul Andronic.

Cei doi actori, Andreea Ibacka și Mihai Călin au  o căsnicie bazată mai mult pe respect, decât pe iubire. Mihai Călin, în rolul lui Paul, deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice.

Vă anunţ cu bucurie că fac parte din distribuţia celui mai nou serial semnat de doamna Ruxandra Ion şi dacă ar fi să vă devoalez câte ceva din culise aş spune că sunt Mona, fostă prezentatoare de ştiri, soţia unui milionar în valută forte care trăieşte totuşi cu o dramă pe care nu o exteriorizează foarte mult”, adaugă Andreea Ibacka.

Mihai Călin își descrie personajul drept ,,un tip familist, căruia îi place să locuiască într-o casă mare, înconjurat de întreaga familie.”

 

Cum a fost revenirea pe platourile de filmare

 

În timp ce pentru Andreea Ibacka pauza din televiziune a fost mai lungă, Mihai Călin mărturisește că se bucură de revenirea pe platoul de filmare. „Am nişte colegi foarte tineri şi foarte entuziaşti, foarte frumoşi, deştepţi şi talentaţi, alături de care am lucrat mult la pregătirea acestui proiect, aşa cum îi place producătoarei noastre, Ruxandra Ion, dar şi mie.” Într-un interviu pentru Viva, actorul spune că este foarte bucuros de noul rol pe care l-a primit, mai ales că vne după o perioadă de 6 luni de pauză în care nu a jucat deloc. ”Ne-a lipsit mult, a fost o perioadă foarte grea, pentru toată lumea!”, adaugă actorul.

Alături de aceștia, în proiectul Ruxandrei Ion va fi inclus și nașul de cununie al Andreei Ibacka, Răzvan Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: