Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Constantinescu, gândul secret: „Întotdeauna m-am comparat cu…

Mihai Constantinescu, gândul secret: „Întotdeauna m-am comparat cu…

Mihai Constantinescu, gândul secret: „Întotdeauna m-am comparat cu un câine”

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 73 de ani. Artistul a stat în comă timp de 5 luni la Spitalul Floreasca. Potrivit informațiilor, medicii l-au resuscitat pe artist timp de 50 de minute. Niciun detaliu nu a rămas ascuns. Un artist complet, Mihai Constantinescu a cântat piese și despre cele mai îndrăgite animale de companie. S-a declarat un iubitor convins al patrupedelor, și se pare că, multă vreme artistul s-a comparat cu unul dintre necuvântătoare.

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Constantinescu a apărut într-o emisiune TV și a vorbit despre cel mai mare secret al său: s-a comparat cu un patruped. Nu a ales la întâmplare un câine, ci explicația îndrăgitului artist este demnă de toată aprecierea. A făcut comparație între felul în care un om își exprimă problemele, sau bucuria când își întâlnesc stăpânul. Ba chiar mai mult, cântărețul spune că nici lui nu îi place să facă caz dintr-o problemă minoră.

Citește și: Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

„Eu întotdeauna m-am comparat cu un câine. Câinii, când sunt loviţi sau au o rană, se ascund undeva, îşi ling rana, nu ies niciodată decât atunci când sunt ceva mai bine şi când ies, dau din codiţă şi se bucură când văd un om. Aşa sunt si eu. Nu vreau să fac caz de probleme din acestea.”, a mărturisit Mihai Constantinescu, la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini