Redactia.ro
Home » Homepage » Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu. Îndrăgitul artist Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea cumplită a fost anunțată chiar de medicii spitalului Floreasca, unde artistul era internat de cinci luni.

Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

Reprezentanții spitalului Floreasca din București au anunțat marți seară, că îndrăgitul artist Mihai Constantinescu, s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Solistul de muzică ușoară, Mihai Constantinescu a fost cunoscut pentru melodiile sale istorice „O lumea minunată” și „Iubiți și câinii vagabonzi”. Partenera sa de viață, Simona Secrier a sperat până în ultimul moment că se întâmpla o minune și artistul își va reveni, dar din păcate Mihai Constantinescu a murit.

Mihai Constantinescu și-a pregătit locul de veci înainte să moară

Potrivit unor surse, Simona Secrier a început pregătirile pentru funeralii cu câteva zile în urmă, deoarece medicii au anunțat-o că șansele ca acesta să-și revină sunt, nule. În cele cinci luni de suferință, partenera de viață, i-a fost alături în fiecare moment. Aceasta a hotărât ca slujba de înmormântare să aibă loc la Biserica Cuvioasa Parascheva din București. Momentan nu se știe data la care artistul va fi înmormântat.

Artistul și-a pregătit dinainte momentul în care urma să se stingă din viață. Cântărețul și-a cumpărat locul de veci, la Cimitirul Ghencea, din București, după cum susține un apropiat al său în urmă cu ceva timp.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit respectiva persoană.

Citeste si:Mesajele emoționante ale artiștilor după moartea cântărețului Mihai Constantinescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: