Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Fifor de la MAI promite că ministerul de Interne se va reforma din temelii. Schimbări mari în Poliţie

Mihai Fifor de la MAI promite că ministerul de Interne se va reforma din temelii. Schimbări mari în Poliţie

Poliţia Română suferă la capitolul încredere şi integritate, mai ales după cazurile Caracal şi Galaţi, unde o fată care sângera a fost ignorată de forţele de ordine.

Mihai Fifor, ministrul interimar de la Interne, a anunţat că structura pe care o conduce se va reforma din temelii.Ministerul Afacerilor Interne este un sistem care, în prezent, se află în schimbare, a afirmat, miercuri, ministrul interimar Mihai Fifor, care a adăugat că încrederea în Poliţia Română va fi întărită.

Vom întări încrederea oamenilor în Poliţia Română făcând ceea ce trebuie să facem pentru ca din acest sistem să facă parte doar cei care îşi înţeleg şi onorează misiunea„, a scris Fifor, pe Facebook.

El a menţionat că şi-a început ziua alături de părinţii care îşi aşteptau copiii, în faţa Academiei de Poliţie, să finalizeze probele de admitere, potrivit Agerpres.

Am vorbit despre multe lucruri cu ei. Le tremura din când în când vocea când vorbeau despre dorinţa copilului de a îmbrăca uniforma de poliţist. Dar erau mândri de alegerea copiilor lor. Le-am vorbit despre ce se întâmplă în aceste zile şi i-am rugat să aibă încredere. MAI este acum un sistem în schimbare. Mândria pe care am văzut-o în ochii acestor oameni vreau să ajungem, cu toţii, să o vedem în ochii fiecărui agent de poliţie. Responsabilitatea. Hotărârea„, a completat ministrul interimar de Interne.

Etichete: