Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Gâdea a părăsit emisiunea „Sinteza zilei” în direct. Care a fost motivul și cine i-a luat locul

Mihai Gâdea a părăsit emisiunea „Sinteza zilei” în direct. Care a fost motivul și cine i-a luat locul

Mihai Gâdea a părăsit emisiunea _Sinteza zilei_ în direct

În ediția de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, prezentatorul Mihai Gâdea a părăsit platoul, ulterior fiind înlocuit de colega sa, Oana Zamfir, care nu a vorbit despre momentul care i-a șocat pe telespectatori.

Mihai Gâdea a părăsit emisiunea Sinteza zilei în direct. Care a fost motivul și cine i-a luat locul

Directorul postului de televiziune Antena 3, Mihai Gâdea și-a șocat telespectatorii în ediția de luni a emisiunii pe care o moderează, Sinteza zilei. Fanii săi sunt obișnuiți să-l urmărească pe acesta în fiecare seara, fără nicio excepție. Totuși, se pare că în ediția precedentă, prezentatorul și-a lăsat telespectatorii cu ochii în soare. La începutul emisiunii, Gâdea s-a scuzat că nu se simte foarte bine, menționând că nu s-a pregătit cum trebuia pentru emisiune. La începutul celei de-a treia ore de emisii, acesta a fost înlocuit de colega sa, Oana Zamfir, iar el a dispărut fără niciun cuvânt. Ca o adevărată profesionistă, aceasta a reușit să ducă emisiunea la bun sfârșit, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu toate astea, telespectatorii și-au dat seama că ceva nu este în regulă și vor să afle informații despre starea de sănătate a directorului de la Antena 3.

Invitatul serii al emisiunii Sinteza zilei în ediția de luni, a fost medicul coordonator al campaniei de vaccinare anti-coronavirus, Valentin Gheorghiță. Acesta a vorbit despre primele persoane care vor primi vaccinul, susținând că printre acestea se numără și persoanele vârstnice, de peste 65 de ani, persoanele cu boli grave, cu boli pulmonare și angajații din sistemul de sănătate care se află în prima linie în lupta cu virusul. „Categoric, persoanele vulnerabile, ceea ce înseamnă persoane peste 65 de ani și persoane cu boli cronice, începând de la boli pulmonare cronice, boli cardiovasculare, obsezitate, diabet zaharat, neoplazii, cancere, sunt boli prioritare care îi poziționează pe pacienți în primele categorii ca beneficiari ai campaniei de vaccinare.Ceea ce trebuie să înțelegem este legat de tipul de comorbiditate pentru că sunt vaccinuri care vor avea o pleiadă de indicații și de contraindicații, dar din punct de vedere strategic persoanele cu boli cronice sunt persoanele prioritizate pentru a primi în primele etape vaccinarea împotriva SARS-COV-2”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță, la Sinteza zilei.

Mihai Gâdea prezintă „Sinteza Zilei” de peste 15 ani

Mihai Gâdea prezintă cel mai urmărit talk-show zilnic din România, acesta având diferiți invitați în fiecare seară. Acesta a prezentat prima ediție a emisiunii pe 7 noiembrie 2005. Emisiunea este difuzată în fiecare seară, de luni până joi, și duminică, de la ora 21.00-00.00. Moderatorul dezbate de obicei, subiecte politice și evenimente din viața politică. De asemenea, pe lângă moderator, acesta ocupă și funcția de director al postului de televiziune Antena 3, din 2010.

În urmă cu doi ani, Mihai Gâdea a avut parte de momente neplăcute. Acesta a fost amenințat cu moartea după ce a făcut câteva dezvăluiri în emisiune. „Astăzi, redacția noastră a primit amenințări. Amenințări pentru că am făcut dezvăluiri. Într-o democrație asta este de nepermis. Așa ceva este absolut intolerabil! Cine își permite să amenințe jurnaliști, într-o țară membră a Uniunii Europene, înseamnă că știe câte legi încalcă și ce spun acele legi despre amenințare. Amenințarea oricărei persoane”, a spus Mihai Gâdea în cadrul aceleași emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: