Redactia.ro
Home » TV » Mihai Gâdea este în doliu! Pe cine a pierdut în fața covidului celebrul prezentator

Mihai Gâdea este în doliu! Pe cine a pierdut în fața covidului celebrul prezentator

Mihai Gâdea în doliu

Virusul care a schimbat lumea în doar câteva luni nu iartă pe nimeni. Nici prezentatorul Mihai Gâdea nu a scăpat de suferință, acesta fiind în doliu după ce un foarte bun prieten de-al tatălui său a fost răpus de Covid-19. 

Mihai Gâdea, declarații emoționante despre pierderea lui

Nu doar prezentatorul de la Antena 3 suferă, ci toată familia acestuia este puternic afectată de tragedie. Un prieten foarte apropiat de familie a murit din cauza infectării cu coronavirus, iar Mihai Gâdea i-a adus un ultim omagiu în direct la emisiunea pe care o prezintă.

“Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID. Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… «Wow, venea Mircea» . Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați. Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a mărturisit prezentatorul la “Sinteza Zilei”.

Potrivit cancan.ro, bărbatul este un prieten stabilit în America. SUA a fost cel mai afectat stat din lume de pandemia de coronavirus. Bilanțul bolnavilor de COVID-19 a ajuns la 9.038.030 de persoane, iar 232.084 de oameni și-au pierdut viața după ce au fost testați pozitiv.

Mihai Gâdea, acuzații grave la adresa Ralucăi Turcan

În timpul emisiunii, Mihai Gâdea a fost vizibil revoltat după ce Raluca Turcan, vicepremierul României, i-a îndemnat pe oameni să sune la 112 dacă vecini lor organizează evenimente private în propria locuință cu mai multe de 30 de persoane.

Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi. Eu, când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă. Ajunge cu această bătaie de joc: «Nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă». Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?”, a mai declarat Mihai Gâdea în cadrul propriei emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: