Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte. Prezentatorul tv cere ajutorul internauților

Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte. Prezentatorul tv cere ajutorul internauților

GALERIE FOTO (3) Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte

Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte. Prezentatorul tv le-a spus internauților că a fost prădat de hoți. Mihai Găinușă le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi în găsirea individului care a intrat în curte și i-a furat bicicleta.

Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte. Prezentatorul tv cere ajutorul internauților

Mihai Găinușă a fost jefuit în propria curte. Celebrul prezentator și-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj postat pe Facebook. Mihai Găinușă le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi după ce a fost jefuit. „Cârcotașul” a postat câteva imagini cu hoțul care a intrat în curtea sa și i-a furat bicicleta. În imagini se poate observa cum bărbatul este surprins pas cu pas în misiunea de a intra în casă și de a fura bicicleta.

Eveniment a avut loc în plină zi, iar momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. ”Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris fostul ”cârcotaș”.Individul este surprins în timp ce inspectează zona din fața casei, iar la scurt timp sare gardul și fură bicicleta din curtea lui Mihai Găinușă.

Cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă

Mihai Găinușă a prezentat ani buni emisiunea „Cronica Cârcotașilor” alături de Șerban Huidu, formând o echipă desăvârșită. În urmă cu șapte ani, cei doi s-au separat, Huidu a rămas la televiziune, în timp ce Mihai s-a dedicat altor proiecte. Mihai Găinușă a pus punct carierei în televiziunea pe care o începuse în 1997. Acum, acesta a revenit la o pasiune mai veche, și anume radioul. Mihai lucrează în prezent la Național FM, având o emisiune în fiecare dimineață, de la 07.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv. Cei doi prezintă emisiunea „Matinal efervescent”.

După 14 ani de Prima Tv, Găinușă a decis să plece. În 2014, când și-a anunțat demisia, a făcut și câteva declarații. „Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici. Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment.Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim”, spunea fostul prezentator TV.

Cearta dintre Huidu și Găinușă a venit ca o adevărată surpriză pentru toată lumea, pentru că nimeni nu se aștepta la acest lucru. Deși se specula că neînțelegerea dintre ei a pornit din cauza banilor, Găinușă a afirmat că singurul motiv a fost faptul că meritele sale nu au fost recunoscute. „Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, spunea Mihai Găinușă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: