Redactia.ro
Home » Monden » Ți-l mai aduci aminte pe Mihai Găinușă de la Cronica Cârcotașilor? Ce face acum după ce a renunțat în 2014 la emisiunea care l-a consacrat

Ți-l mai aduci aminte pe Mihai Găinușă de la Cronica Cârcotașilor? Ce face acum după ce a renunțat în 2014 la emisiunea care l-a consacrat

GALERIE FOTO (3)

Mihai Găinușă a devenit celebru o dată cu popularitatea emisiunii Cronica Cârcotașilor, pe care o modera alături de Șerban Huidu. În anul 2014, Mihai Găinușă a decis să părăsească emisiunea și să înceapă un nou capitol. Cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă.

Mihai Găinușă a dat televiziunea pe radio

Mihai Găinușă a intrat în umbră o dată cu renunțarea sa la proiectul „Cronica Cârcotașilor”. În anul 2014 acesta a decis că a venit timpul pentru o schimbare. În prezent Mihai Găinușă lucrează pentru postul de radio Național FM. Fostul coleg de pupitru al lui Șerban Huidu, e prezent fiecare dimineață, de la 7.00 la 10.00, alături de Oana Paraschiv la emisiunea „Matinal efervescent”.

Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotașilor după aproape 14 ani de realizare și prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au chemat să fac performanță aici.

Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici. Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruț Kegheș, cu Octavian Păscuț-Mistrețu și cu alți oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune și să nu vă dezamăgim.„, fost mesajul transmis de Mihai Găinușă în 2014.

Cum arată soția lui Mihai Găinușă

Mihai Găinușă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa Ioana. Cei doi au împreună doi copii superbi pe nume Eva și Andrei. Soția lui Mihai Găinușă este de o frumusețe rară și mereu a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: