Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru NEAM PROST” VIDEO

Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru NEAM PROST” VIDEO

Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp
Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp în cadrul emisiunii de la Radio ZU din această dimineață. Iată toate detaliile!

Mihai Morar îl desființează pe Culiță Sterp

Mihai Morar l-a pus la zid pe cântărețul Culiță Sterp, în urma faptelor sale de după accidentul produs la Cluj-Napoca. Manelistul a fost plasat sub control judiciar, vreme de 60 de zile, după ce a condus cu viteză și a produs un accident în care un alt participant la trafic a fost rănit, iar toate acestea sub influența alcoolului, dar și al substanțelor interzise.

Mai exact, gazda eminsiunii de la Radio ZU l-a blamat pe interpretul de muzică de petrecere, deoarece în urma accidentului produs nu a rămas umil și s-a expus într-un mod negativ pe micile ecran, batjodorindu-l pe un reporter în fața judecătoriei.

Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Culiță Sterp pe un jurnalist.

Mihai Morar nu a putut trece cu vederea gestul lui Culiță Sterp și i-a pus în vedere aroganța în timpul emisiunii prezentate la Radio Zu din această dimineață, discutând cu cei din audiența lor despre fapta cântărețului. Totodată, omul de radio a postat pe rețelele sociale aceeași problematică, semn că este dezamăgit profund de modul în care Culiță a reacționat după incident:

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist, de la unul dintre posturile TV care te-a promovat, agresiv: NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?… Iată definiția perfectă pentru NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Sursa foto: InstaStory, Instagram – Mihai Morar

Judecătorii i-au interzis lui Culiță Sterp să părăsească ţara

Culită Sterp trece prin clipe grele! Cântărețul are interdicția de a părăsi țara, în urma deciziei judecătorilor care i-au respins cererea de ridicare a controlului judiciar.

Acesta solicitase ridicarea controlului judiciar pe motivul că ar avea multe concerte de susținut în străinătate, dar iată că nu a reușit să-i înduplece pe judecători.Astfel, în urma accidentului, Culiță Sterp rămâne sub control judiciar pentru 60 de zile. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

Culiță Sterp şi-a cerut scuze pentru accident

Culiță Sterp a transmis un mesaj pentru toți cei care-l judecă acum, dar, în special, tânărului care s-a ales cu răni din cauza lui. Cântărețul a ținut să precizeze că ultimele evenimente din viața l-au învățat o lecție dură și promite că de acum încolo va fi un om cu picioarele pe pământ, modest, dedicat familiei și muzicii.

„Vă pup pe toți, dragii mei, n-am fugit nicăieri, aici sunt, doar că mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc cu voi după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să-mi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat pe toate planurile, vreau să-mi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciază pentru felul meu de a fi.

Știu că am dezamăgit și că poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală, cred că absolut toți greșim. Poate, eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care să-mi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri în viața mea care se vor schimba în bine, pentru că asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ. Vreau să vă mulțumesc că-mi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care mi le-ați dat, pentru că le meritam, au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit că eu o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, cu mult mai multe lecții învățate, pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe, deocamdată cam atât, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar, cum am spus, și celor care m-ați criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a spus Culiță Sterp într-un videoclip pe TikTok.

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original – Culiţa Sterp

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: