Redactia.ro
Home » TV » Mihai Morar, out de la Antenă? Declarațiile incendiare ale prezentatorului TV

Mihai Morar, out de la Antenă? Declarațiile incendiare ale prezentatorului TV

Mihai Morar pleaca de la Antena

De la o vreme încoace, multă lume se întreabă unde a dispărut Mihai Morar de pe ecranele Tv. Acesta prezenta emisiunea Răi da Buni la Antena Stars, dar de la o vreme emisiunea nu mai apare în grilă. Prezentatorul de la Radio Zu le-a răspuns curioșilor și a spus adevărul.

Mihai Morar, out de la Antenă? Declarațiile incediare ale prezentatorului

Emisiunea „Răi da Buni”, difuzată pe Antena Stars și prezentată de Mihai Morar nu a mai apărut încă din luna aprilie pe sticlă. Fanii s-au gândit inițial că moderatorul a vrut să-și ia o pauză din cauza epidemiei de coronavirus.

Dar, după o perioadă bună de tăcere, Mihai Morar a decis să spună adevărul și să le răspundă fanilor la întrebări. Conform Ciao.ro, nu mai are contract cu niciun post de televiziune din luna aprilie.

Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!”, a spus îndragitul om de radio.

Cu toate astea, Mihai Morar nu se poate plânge de o viață nepotrivită. Vedeta și-a deschis cea de-a doua cafenea în București, prezintă una dintre cele mai mari emisiuni de radio din România, împreună cu Daniel Buzdugan și își petrece timpul liber alături de familia sa.

Mihai Morar, schimbare radicală

În ultimele zile, prezentatorul a postat două fotografii pe rețelele de socializare, făcute la 7 săptămâni distanță. Ulterior, omul de radio a urmat un program de antrenamente fizice zilnice, iar schimbarea i-a surprins pe urmăritorii săi.

„DUPĂ 7 SĂPTĂMÂNI…FIMUL, NU POZELE!

Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu. Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineața, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul.

Și, ai grijă la capcana asta: când nu-ți place propriul tău film, schimbă-i scenariul, nu judeca pozele altora. Întoarce-te la filmul tău, acolo ai rolul principal, nu trăi în pozele celorlalți.

View this post on Instagram

DUPĂ 7 SĂPTĂMÂNI…FIMUL, NU POZELE! “Mihai, oprește-te!”. “Ești prea slab!”. “Ești bolnav?”. Am încheiat citatele. Comentariile la poze. Noi suntem poze pentru ceilalți. Poze pe social media. Poze în viața socială. Poze la muncă. Unii, poze și acasă. Ceilalți ne judecă pozele. Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu. Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineața, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul. Și, ai grijă la capcana asta: când nu-ți place propriul tău film, schimbă-i scenariul, nu judeca pozele altora. Întoarce-te la filmul tău, acolo ai rolul principal, nu trăi în pozele celorlalți. Mai sus, sunt doar două poze. Atât. Nici măcar “înainte” și “după”. Și 7 săptămâni distanță între ele. 7 săptămâni de disciplină alimentară. Nu regim, nu dietă! Grijă pentru mâncare. Grijă, nu sfințenie. 7 săptămâni de antrenamente funcționale și alergare. Z.I.L.N.I.C. Grijă pentru mișcare. Chiar și zilele de odihnă înseamnă tot grijă pentru mișcare. Și, cu toate astea, sunt doar două poze. Nimic mai mult. Nu-s nici mândru, nu-i nici laudă. Îmi rulez filmul în continuare. Sunt doar recunoscător că pot face asta și bucuros pentru proces. Procesul e succesul. Și îi mai sunt recunoscător lui @carmenfit că mi-a înțeles filmul și nu a încercat să schimbe scenariul, ci doar să îl îmbunătățească, alimentar și funcțional. Întâmplător, azi e ziua ei. La mulți ani pentru 40. Să trăiești în continuare în filmul tău, nu în “pozele altora”, Carmen! Știu că unii abia așteaptă să judece pozele de mai sus. Vă readuc aminte că nu pot să vă arăt tot filmul. Nici continuarea lui. Dar știu că, în scenariul meu, tot ce fac vreau să pornească din minte, să treacă prin trup și să-mi meargă la suflet. Ăsta e filmul meu. Cu 💫❤️, #mihaimorar #ZILNIC

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on

Loading...