Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Neșu, ajutat de Gigi Becali. Ce i-a cumpărat patronul FCSB

Mihai Neșu, ajutat de Gigi Becali. Ce i-a cumpărat patronul FCSB

Gigi Becali și-a arătat încă o dată latura sufletistă! Latifundiarul din Pipera a sărit în ajutorul fostului fotabalist Mihai Neșu, care-și duce viața de un deceniu într-un scaun rulant. 

Mihai Neșu, ajutat de Gigi Becali. Ce i-a cumpărat patronul FCSB

Patronul FCSB, Gigi Becali, i-a acordat o mână de ajutor lui Mihai Neșu. Fostul fotbalist, care a deschis un șantier pentru  construirea un centru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii, a primit de la milionar o mașină cu care să se deplaseze. Cea pe care el o avea nu mai era așa bună, așa că Gigi Becali a decis să-i achiziționeze una nouă. Anunțul a fost făcut de Florin Lovin.

„În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui. Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a spus Lovin, la Digi Sport Special.

Mihai Neșu, pregătiri pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie

Mihai Neșu este accidentat din mai 2011 la coloană, în timpul unui antrenament la echipa olandeză FC Utrecht. S-a ciocnit cu un coleg de echipă, Alje Schut, iar de atunci, el a rămas paralizat de la gât în jos. Cu toate acestea, Mihai Neșu nu-i poartă pică acestuia și se implică în acțiuni caritabile. În urmă cu câteva zile, a anunța deschiderea unui șantier pentru construirea unui centru pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii.

”AM DESCHIS ȘANTIERUL!!! Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii! Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent! Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!”, a anunțat Mihăiță Neșu pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.

La începutul acestui an, fundația Mihai Neșu anunța tot pe rețelele de socializare că fostul sportiv poate să mănânce singur, după zece ani în care nu a reușit să facă acest lucru.

”Bucurie mare! Mihai Neșu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! După cum observați Mihai este ajutat de niște ustensile speciale dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!”, scrie Mihai Nesu Foundation pe pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: