Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Petre și Lidia Buble au refuzat să participe la ediția specială a emisiunii „Chefi la Cuțite”. Care au fost motivele lor

Mihai Petre și Lidia Buble au refuzat să participe la ediția specială a emisiunii „Chefi la Cuțite”. Care au fost motivele lor

După ce aventura „Asia Express” a ajuns la final, producătorii de la Antena 1 au lansat o nouă provocare celor 9 echipe care au pornit pe „Drumul Împăraților”. De data aceasta, este vorba de o aventură culinară, găzduită de „Chefi la Cuțite”. În zilele ce urmează va fi difuzată o ediție specială a competiției, care îi are drept protagoniști pe concurenții de la „Asia Express”. Toți au fost prezenți, mai puțin 3 dintre cei mai îndrăgiți: Mihai Petre, Lidia și Estera Buble.

Foștii concurenți de la „Asia Express” au ocazia zilele acestea să-și arate măiestria în bucătărie, în cadrul unei ediții speciale ale showului „Chefi la Cuțite”. Provocarea le-a fost lansată de producători, care și-au dorit să-i aducă din nou împreună și să pregătească o surpriză deosebită românilor cu ocazia Zilei Naționale. Emisiunea va fi difuzată timp de trei zile, iar câștigătorii vor pleca acasă cu suma de 5.000 de euro.

Mihai Petre și Lidia Buble au refuzat să participe la ediția specială a emisiunii „Chefi la Cuțite”

Prima ediție „Chefi la Cuțite” a fost difuzată deja în decursul serii trecute, iar publicul a avut parte de o surpriză neașteptată. Deși pe platourile de filmare trebuiau să fie 18 concurenți, doar 15 dintre aceștia au fost prezenți. Au lipsit Lidia Buble și sora sa, Estera, precum și unul dintre marii câștigători ai aventurii de pe Drumul Împăraților, Mihai Petre.

Această absență a dat naștere unor zvonuri legate de o posibilă neînțelegere între participanți și producători, însă motivele concurenților lipsă au fost justificate ulterior.

Motivul pentru care Lidia Buble și Estera nu și-au dorit să participe la show

Lidia Buble a clarificat în mediul online că nu și-a dorit să participe la această emisiune deoarece nu are priceperea necesară în bucătărie. Estera nu a putut participa deoarece locuiește în Austria alături de familia sa, așa că sora sa nu și-a dorit să ia parte la „Chefi la Cuțite” singură.

Mihai Petre a fost și el absent

În aceeași măsură, Mihai Petre a explicat că preferă să stea departe de bucătărie și să o lasă pe Elwira să-și arate talentul culinar. În timp ce soția sa a participat la această ediție și a avut rezultate extraordinare, reușind să iasă fruntașă în urma emisiunii de aseară, el și-a dorit să refuze această oportunitate.

Totuși, se pare că dansatorul a mai avut un motiv întemeiat: în perioada în care au fost filmate cele trei ediții, el era plecat din țară, ceea ce nu i-a permis să ajungă.

Această ediție a emisiunii „Chefi la Cuțite” marchează și revenirea pe micile ecrane a Ginei Pistol, care după ce a devenit mamă în decursul acestui an, a preferat să stea departe de platourile de filmare. Prezentatoarea i-a primit bucuroasă pe concurenți, iar ei au încercat să-și îndeplinească cât mai bine probele. Au fost împărțiți în echipe de câte 5, fiecare dintre 3 chefi fiind responsabil de câte una.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: