Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a declarat război kilogramelor! Urmează o dietă care i-ar speria pe medici: «Apă și răbdări prăjite!»

Mihai Trăistariu a declarat război kilogramelor! Urmează o dietă care i-ar speria pe medici: «Apă și răbdări prăjite!»

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, în vârstă de 43 de ani, a început anul 2023 cu o dorință clară. A declarat război kilogramelor în plus și este dispus să țină o dietă draconică pentru a ajunge la numărul de kilograme dorit. Atenție, soluția la care a apelat Mihai este una radicală și nu este recomandată! Iată cum a reușit să slăbească 4 kilograme în doar o săptămână.

Mihai Trăistariu ține o dietă foarte strictă pentru a slăbi

Mihai Trăistariu a acumulat mai multe kilograme în perioada pandemiei. Din cauza faptului că nu a avut concerte, Mihai a petrecut mai mult timp acasă, mâncând tot felul de produse, cu mai mult sau mai puține calorii. Astfel, artistul a ajuns să cântărească 72 de kilograme.

Deranjat de greutatea la care a ajuns, Mihai Trăistariu a luat o decize radicală: ține o dietă foarte strictă, mâncând doar o singură dată pe zi. În principiu, se înfometează. În plus este nelipsit din sala de sport și merge pe jos kilometri întregi. Orice, doar să ajungă la forma fizică de odinioară.

Vreau să trag grăsimea în câteva luni, până la vară. Mă și înfometez, nu mănânc nimic. Ce dietă?! Nu mănânc nimic, doar apă și răbdări prăjite! Acum am 65 de kilograme. M-am urâțit la față. Dar, îmi stă bine la corp!”, a povestit, într-un interviu acordat pentru Click, Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu nu este străin intervențiilor estetice

Mihai Trăistariu este dispus să facă sacrificii pentru a păcăli trecerea timpului. El este unul dintre artiștii care au apelat la implantul de păr pentru a avea o podoabă capilară deasă. Un alt solist autohton care a trecut pragul medicului estetician pentru o procedură similară este nimeni altul decât îndrăgitul Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: