Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă. Ce s-a întâmplat cu ea

Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă. Ce s-a întâmplat cu ea

Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă.

Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă. Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, mai ales de când a participat la Eurovision și a ocupat locul 4. În urma cu ceva timp, artistul a povestit o întâmplare care l-a lăsat mască. Cântărețul a lăsat o tânără gravidă în urmă cu câțiva ani, de care nu mai știe absolut nimic.

Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă. Ce s-a întâmplat cu ea

Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă. Mihai Trăistariu a reușit să își facă o carieră muzicală de succes, acesta ocupând locul 2 la Eurovision în 2006. De atunci, artistul a câștigat simpatia românilor dar și a străinilor. În ultimii ani Mihai a captat atenția prin atitudinea lui de macho, pe care o afișa pe rețelele de socializare. Mai mult, acesta și-a șocat fanii când a povestit o întâmplare care i-a rămas întipărită în minte pentru tot restul vieții. Mai exact, Mihai Trăistariu a lăsat o fată gravidă în urmă cu câțiva ani. Potrivit spynews.ro, artistul a declarat că tânăra era din Timișoara, iar relația lor a fost de scurtă durată. Aceasta venea des la Constanța, pentru a-l vizita pe Mihai.

Totodată, acesta a mărturisit că îi oferea bani tinerei pentru drum și o plimba, de fiecare dată când venea la el. Toate bune și frumoase,până când artistul a primit un telefon care l-a șocat. Era mama fetei, care îl anunțase pe cântăreț că fiica sa este însărcinată. Ulterior, artistul a dus-o pe iubita sa la o clinică unde a făcut avort, deoarece acesta nu-și dorea o familie cu ea. „M-a pus naiba şi m-am cuplat cu o fată de la Timişoara. O chemam la Constanţa, îi dădeam bani pentru tren. Deşi am folosit prezervativul, maică-sa m-a sunat să-mi spună că e însărcinată. Ţineam la ea, dar nu am vrut să mă trezesc cu un copil”, a povestit Mihai.

Acesta a mai spus că în acea perioadă avea un concert, iar medicul l-a sunat să-i spună că tânăra a fugit din clinică, iar de atunci nu mai știe nimic despre ea. „A doua zi aveam concert, i-am dat bani doctorului şi i-am spus să îi facă avort, apoi să o trimită acasă. A doua zi mă sună doctorul că a fugit fata din spital. M-am îngrozit! Mă trezesc dracului cu un copil. De atunci s-a pierdut. Nu am avut curajul s-o mai sun”, a mai spus Trăistariu.

Mihai Trăistariu, despre posibilitatea de a avea un copil major

Mihai Trăistariu a declarat că se gândește câteodată dacă nu cumva tânăra nu a renunțat la copil, iar acum ar avea un copil. „Cum ar fi să mă sune copilul: „Tati, sunt aici”. Mă gândesc din când în când. Poate are 17-18 ani. Poate e fetiţă frumoasă. Te fac cântăreaţă. Cred că m-aş bucura. Dacă ar avea 18 ani şi am scăpat de pensia alimentară”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

A trecut mult timp de când Mihai Trăistariu nu s-a mai afișat cu nimeni, dar cu toate astea, artistul nu este singur. Recent, cântărețul a recunoscut că nu este singur, ba chiar există cineva în viața sa. Cei doi au împodobit bradul de Crăciun împreună. Este vorba despre managera sa, Mihaela cu care artistul pare că are o relație apropiată. „L-am împodobit cu cineva. Am împodobit bradul cu managera mea Mihaela. (…) Crăciunul și Revelionul nu-l fac singur, tot cu managera mea. O simpatizez foarte tare și ea pe mine și ne înțelegem perfect, de vreo 5 ani”, a mărturisit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: