Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu lasă în urmă agitația orașului. Unde se mută artistul: „O să-mi iau 10.000 de metri pătrați și mă pun în mijlocul terenului”

Mihai Trăistariu lasă în urmă agitația orașului. Unde se mută artistul: „O să-mi iau 10.000 de metri pătrați și mă pun în mijlocul terenului”

Mihai Trăistariu, scandal la Eurovision 2022

Mihai Trăistariu e încă foarte activ în domeniul muzical, dar deține și multe afaceri. În urmă cu ani buni a vândut un teren în Mamaia Nord unui investitor, iar în schimb a primit mai multe apartamente și garsoniere. Le închiriază pe acestea și face profit.

Deși a făcut bani frumoși din muzică și din afacerile pe care le deține, criza l-a afectat serios. Scumpirile din ultima perioadă l-au determinat pe Mihai Trăistariu să ia o decizie radicală.

Mihai Trăistariu se mută la țară

Acesta e mai mult decât hotărât să-și schimbe stilul de viață. Mai exact, vrea să lase agitația urbană pentru liniștea de la țară. Cântărețul în vârstă de 42 de ani vrea să-și ridice de la zero vila visurilor sale, dotată cu tot ceea ce are nevoie pentru traiul zilnic. În ceea ce privește locația viitoarei case, Mihai Trăistariu spune că va fi chiar în inima naturii, unde își poate pune panouri electrice și eoliene.

Pe lângă toate astea, el își dorește și animale de curte, pe care să le crească singur. „Vreau să-mi strâng bani, să îmi cumpăr un teren și să-mi fac o casă. Vreau să-mi fac o casă pentru că am câini și pisici și mă chinui la bloc. Vreau o casă mare, de câteva hectare, cu piscină, cu grădină, cu livadă, vreau să-mi cultiv eu cartofi, roșii, să-mi iau o vacă să-mi dea lapte, îmi iau niște capre. Vreau găini, vreau ouă naturale, adică eu sunt cu natura, și văd că vremurile sunt de așa natură, ne cam sperie.

Trebuie să nu mai depinzi de nimeni. Vreau panouri electrice, eoliene în curte, să-mi fac singur curent, să-mi fac singur apă, să-mi sap un puț, nu mai vreau să depind de ăștia care măresc prețul la gaze. Mă mut în pădure.

O să-mi iau 10.000 de metri pătrați și mă pun în mijlocul terenului. Dacă nu sunt copaci îi plantez eu, ca să mă înconjor de copaci și o să îmi fac și o piscină și o să stau toată ziua acolo în meditație și în liniște cu pisicii mei și cu cățeii mei și cu liniștea mea.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru un post de televiziune.

Mihai Trăistariu are numeroase împrumuturi la bănci

Însă toate ideile sale se vor putea realiza doar din toamnă încolo, după ce acesta își achită toate împrumuturile către bănci, care însumează o sumă fabuloasă, spune artistul.

„Aștept să vină septembrie să mă odihnesc un pic și să scap de un credit la bancă, eu mai am 3 miliarde în bancă, și am și sunat deja, o să dau 1 miliard și jumătate să mai scap de rate, să înjumătățesc un pic acolo pentru că era o povară pentru mine, 7.200 de lei pe lună am rată, și iarna nu produc eu așa mult, și am zis hai acum cât am făcut eu în vară bani din turism, din concerte, să ajung la o rată de vreo 3.000 de lei pe lună și o să fie mult mai bine.

Am sunat la bancă și le-am zis că undeva la 15 septembrie vreau să achit jumătate din sumă și mi-au zis că o să câștig chiar vreo 40.000 de lei, că dacă o mai țineam trei ani aveam dobânzile alea, și atunci îmi convine”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: