Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale. Ce s-a întâmplat între părinții săi

Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale. Ce s-a întâmplat între părinții săi

GALERIE FOTO (4) Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale

Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale. Artistul a muncit din greu pentru a ajunge cine este astăzi și pentru a-și face un nume în industria muzicii din România. Cu toate astea, Mihai a recunoscut că nu a avut o copilărie tocmai frumoasă, iar asta datorită momentelor tensionate dintre părinții săi.

Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale. Ce s-a întâmplat între părinții săi

Mihai Trăistariu, mărturisiri cutremurătoare din perioada copilăriei sale. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul timpului a reușit să impresioneze cu talentul său vocal. Recent, Mihai Trăistariu a vorbit despre perioada copilăriei, mărturisind că a avut multe lipsuri, iar părinții săi se certau mereu. Invitat într-o emisiune tv, artistul și-a adus aminte de anii comunismului, dar și despre momentele din perioada copilăriei.

Mihai a povestit că a pierdut cartela care le asigura mâncare membrilor familiei, chiar la jumătatea lunii. Cu toate astea, părinții nu l-au certat deși au rămas fără mâncare până la sfârșitul lunii, ”Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. La toți eram la fel și astfel nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei, acum văd că iar revenim la cartelă și sunt foarte înverșunat. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu.

Solistul a vorbit și despre relația părinților săi. Mihai a mărturisit că cei doi s-au iubit enorm, dovada fiind și cei patru copii, dar, după 10 ani, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Mihai Trăistariu a spus că a fost martor de multe ori la acțiunile violente ale tatălui său, când o bătea pe mama lui. Din acest motiv, artistul a prins ură pe părintele său. ”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai si mama sa

Mihai Trăistariu, supărat pe fratele său

Artistul s-a declarat supărat pe fratele său mai mare, Vasile, după ce a ajuns să-l întrețină, acesta având probleme mari cu banii. Cântărețul a declarat că el și restul fraților săi sunt nevoiți să-i plătească facturile fratelui lor cel mare. Acesta a fost anunțat telefonic că în timp s-a adunat o sumă mare de bani la plata impozitului casei fratelui său. După ce Vasile și-a dat demisia din învățământ și nu mai are carte de muncă, artistul și restul fraților au fost nevoiți să-l ajute. „Nu știe să fie recunoscător. Eu nu mă plâng, am o situație bună și pot să îl ajut. E ca și cum am un copil mai mare căruia trebuie să îi port de grijă. El e într-o confuzie totală, i-am zis la mulți ani zilele trecute și el mi-a răspuns: „când îmi faci expoziție la Constanța?”, a adăugat el.spunea Mihai Trăistariu.

Vasile si Mihai Traistariu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: