Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Incredibil motivul pentru care a făcut acest gest

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Incredibil motivul pentru care a făcut acest gest

De ce nu are Mihai Trăistariu noroc în dragoste

Mihai Trăistariu a devenit cu timpul un personaj controversat. A șocat atunci când și-a deschis un cont cu conținut pentru adulți, iar acum a suprins printr-o ipostază inedită. Mihai s-a transformat în femeie. Fanii au fost înmărmuriți.

Mihai Trăistariu, femeie pe instragram

La asta nu te-ai fi așteptat! Mihai Trăistariu a publicat o imagine cu el transformat în femeie. Desigur, nu este vorba despre vreo operație de schimbare de sex ci de o aplicație. Artistul a apelat la ingeniozitatea aplicațiilor și a reușit să își transpună chipul în unul de femeie.

Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine.”, a scris în dreptul imaginii. Internauții s-au amuzat și unii chiar l-au complimentat spunându-i că i-ar sta bine în postura de femeie.

Mihai Trăistariu vrea să își cloneze mama și pisicile

Nu este o glumă, ci este cât se poate de real. Mihai Trăistariu susține că vrea să își cloneze mama și pisicile. Acesta a declarat că mama sa, care este decedată de ceva ani, înainte să moară și-a dat acordul să o cloneze. Ba mai mult, femeie i-a lăsat șuvițe din părul ei pentru ca artistul să poată face acest lucru. Mihai Trăistariu dorește să facă același lucru și cu pisicile sale.

Am avut discuții despre asta, i-am zis să îmi trimită un semn dacă există ceva dincolo. Am întrebat-o dacă o pot clona, mi-a dat acceptul și mi-a oferit mai multe smocuri de păr. Le am acasă. Momentan nu este posibil, se întâmplă niște lucruri ciudate, organele poate nu o să funcționeze. Eu chiar dacă mi-aș clona mama, o ia de la bebeluș, o să fie mai mică ca mine. Sunt dezbateri pe tema asta, nu știu cât ar fi de adevărat.

I-aș explica. I-aș spune să se cloneze la rândul său, poate o să facă ceva mare în gândul său. E neinteresant să rămână doar o ființă clonată. Ea îmi spunea că îi moștenesc de la chip până la fire. A cântat mult. Când am reușit în carieră, m-am dus acasă și am găsit postere cu mine. Era împlinită prin mine, am suferit crunt în ultimele 2 luni ale ei.

Plângeam în fiecare zi, s-a prăpădit cam repede. Îmi era foarte greu. Din ziua în care a murit nu am mai plâns niciodată, m-am blocat. Eu mai am niște pisici în casă, 8 am avut, 2 au murit. Eu am grijă de ele, am suferit după ele. Le-am păstrat și lor din blăniță, am zis că nu se știe. Bănuiesc că nu o să fie ieftin, cel puțin la început. Biserica sigur e contra, nu vreau să intru în dezbaterea asta.”, a declarat Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: