Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistaru, cuvinte acide la adresa echipei Eurovision! Ce a spus despre prestația lui Roxen?

Mihai Trăistaru, cuvinte acide la adresa echipei Eurovision! Ce a spus despre prestația lui Roxen?

Mihai Trăistaru, cuvinte acide la adresa echipei Eurovision! Ce a spus despre prestația lui Roxen?

Fanii Eurovision au fost dezamăgiți de faptul că Roxen, reprezentanta României, nu s-a calificat în marea finală de sâmbătă, 22 mai. Printre aceștia se află și Mihai Trăistaru! 

Mihai Trăistaru, cuvinte acide la adresa echipei Eurovision! Ce a spus despre prestația lui Roxen?

Toată România a stat cu sufletul la gură pentru Roxen și a susținut-o. Se pare însă că aceasta a avut ghinion, pentru că nu a reușit să se califice în marea finală a concursului Eurovision 2021 la Rotterdam. Mihai Trăistariu a reacționat imediat după prestația artistei și a adus cuvinte dure la adresa echipei de organizare pe contul de Facebook.

Mihai susține că Roxen a cântat bine și că nu are ce să-i reproșeze, însă piesa cu care s-a prezentat nu a fost deloc una strălucită. Mai mult decât atât, Mihai a ținut să precizeze că, din cauza coregrafiei, la un moment dat, artista a rămas fără suflu sau, cel mai probabil, este ”prea mică, prea necoaptă”, pentru un astfel de concurs.

”Roxen a cântat bine. Ei nu ai ce să-i reproșezi: piesa asta a primit-o, pe asta a cântat-o! O piesă care, pe Roxen, o pune în valoare în studio, dar nu live. Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate … faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10. Una peste alta … nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow. Însă România, mereu, atâta poate”, a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Mihai Trăistariu consideră că România nu se compară cu țările care-și desemnează un artist din oficiu

Mai mult, Mihai a scris că era de așteptat ca țara noastră să nu se califice, deoarece picase în sondaje încă de la ultimele repetiții de pe Internet. Artistul nu s-a putut abține și a criticat dur echipa Eurovision România, susținând că au mers doar la o simplă ”plimbare”, ci nu la concurs de anvergura Eurovision-ului.

”Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar … PLIMBAREA … în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT. Rușine, echipei Eurovision!!! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre … pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: