Redactia.ro
Home » Sport » Mihai Voduț a fost suspendat doi ani! A jucat la pariuri!

Mihai Voduț a fost suspendat doi ani! A jucat la pariuri!

Mihai Voduț a fost suspendat doi ani

Atacantul, Mihai Voduț a fost suspendat doi ani. Atacantul va încasa și o amendă uriașă din cauză că a pariat, ceea ce este interzis prin regulament.

Scandal fără precedent în Liga 1. Fostul jucător al celor de la FC Voluntari și Viitorul, actualmente la Chindia Târgoviște a fost suspendat doi ani. Va primi și o amendă de 300.000 de lei. Chindia a anunțat deja că îi va rezilia contractul. Încă din momentul în care l-au transferat, dâmbovițenii s-au asigurat că, în cazul în care verdictul va fi nefavorabil atunci contractul se va rezilia unilateral.

”Dacă se consideră nevinovat, atunci trebuie să meargă la TAS!”, a spus Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia, la Digi Sport.

Mihai Voduț, acuzat că a pariat împotriva echipei sale

Viitorul l-a dat afară pe atacant în luna ianuarie, după ce s-a aflat despre implicarea sa în pariuri. După ce a jucat puțin timp la Beitar Ierusalim a ajuns la Chindia. Fosta iubită a acestuia ar fi dat totul în vileag. Așa s-a aflat că a pariat pe un meci al echipei sale. Suma jucată a fost de 100 de lei pe meciul Viitorul-Astra 1-0. Hagi l-a dat imediat afară.

Ce spune fosta iubită a fotbalistului

Adelina, fosta iubită a atacantului spune că a vrut doar să-l ajute. Se pare totuși că fata ar fi dorit doar să se răzbune, după ce iubitul i-ar fi aplicat o corecție.

”Nu pot să cred că a fost suspendat! Eu am făcut tot ce am putut să-l ajut. Am trimis tot ce mi-a cerut de fiecare dată. Am încercat să-l ajut să nu fie suspendat, deși nu merita. Ultima dată mi-a zis că mai are nevoie de o declarație la notar și scapă. Comportamentul lui anormal i-a terminat cariera, nu biletul meu. E ușor să judecăm. Sunt multe dedesubturi care nu au apărut în presă și pe care nu le știe nimeni. Faptele sunt consumate. Am încercat să-l ajut. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici”, a declarat Adelina, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: Revoluția l-a prins cu bani îngropaţi în curte! Ce face acum celebrul atacant

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: