Redactia.ro
Home » Monden » Milionarul Dan Șucu a plecat de acasă: ”Simțeam că vrea să ne părăsească”. Dezvăluiri din căsnicia cu Camelia Șucu

Milionarul Dan Șucu a plecat de acasă: ”Simțeam că vrea să ne părăsească”. Dezvăluiri din căsnicia cu Camelia Șucu

GALERIE FOTO (2)

Dan și Camelia Șucu s-au cunoscut pe vremea când erau doar niște adolescenți. Au rămas împreună, s-au căsătorit și două fete. Cei doi au format un cuplu mai bine de două decenii, până când au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate. Unde s-a ”rupt” relația dintre Dan și Camelia Șucu?

Milionarul Dan Șucu a plecat de acasă

Camelia Șucu a vorbit, de curând, despre căsnicia pe care a avut cu Dan Șucu. Cei doi au fost buni parteneri în afaceri, însă nu au știut să fie și buni prieteni. Milionarul a plecat de acasă și i-a cerut Cameliei să plece și din companie. Atunci a fost momentul în care aceasta ar fi descoperit mai multe nereguli și și-a pierdut încrederea în tatăl copiilor ei. De altfel, aceasta a dezvăluit și că milionarul avea o relație de mult timp cu altcineva.

„Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni. Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie.

Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut. (…)

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă”, a spus Camelia Șucu, notează playsport.ro

Dan Șucu are o altă relație

Milionarul Dan Șucu și-a găsit fericire în brațele Dianei, cei doi formând un cuplu de success. Sunt împreună de 17 ani și au doi fii, Dan Matei are acum 16 ani, în timp ce fratele lui, Andrei Cristian, are 14 ani.

Eu cred în sufletul pereche, în acea persoană care te iubeşte aşa cum ai nevoie să fii iubit. Ştii, atunci când l-am întâlnit pe Dan, am avut un puternic sentiment de déjà-vu, deşi nu-l mai văzusem niciodată până atunci. Soţul meu este sufletul meu pereche. Şi, uite, nu este dimineaţă în care să nu ne spunem „Te iubesc!. Împlinirea mea cea mai mare este o căsătorie fericită, plină de dragoste. Cheia unui mariaj fericit este păstrarea chimiei dintre parteneri”, spunea Diana Șucu în 2019, pentru revista OK!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: