Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mini-serialul ce a rupt topurile! Este disponbil și în România pe Netflix

Mini-serialul ce a rupt topurile! Este disponbil și în România pe Netflix

Butonul secret de pe Netflix care îți actualizează contul gratuit. Doar așa deblochezi multe funcții utile

Platforma Netflix este cunoscută pentru varietatea sa de conținut, iar trendingul se modifică constant în funcție de noutăți și preferințele utilizatorilor. Unul dintre serialele populare în prezent este „Alexander: The Making of a God”, care poate fi accesat și în România.

Serialul „Alexander: The Making of a God”

Acest serial documentar explorează viața lui Alexandru cel Mare și a ajuns rapid în topul preferințelor utilizatorilor, deși are doar 6 episoade disponibile pe platformă. Povestea lui Alexandru cel Mare este prezentată într-o manieră captivantă, cu accent pe obsesia istoricului de a-l înfrunta pe regele persan Darius cel Mare.

„Alexander: The Making of a God” a fost realizat de Tailfeather Productions și Lion TV și a fost lansat pe 31 ianuarie 2024. Într-un timp foarte scurt, a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, ajungând pe locul doi în topul preferințelor utilizatorilor la data de 7 februarie 2024.

Alexandru cel Mare: Liderul care a forjat un imperiu universal

Alexandru cel Mare, cunoscut și sub numele de Alexandru Macedon, a fost unul dintre cei mai mari lideri militari și politici ai antichității. Născut în 356 î.Hr., în Regatul Macedoniei, Alexandru a devenit rege la vârsta de 20 de ani, după moartea tatălui său, regele Filip al II-lea. Cunoscut pentru ambiția, inteligența și curajul său, Alexandru a pus bazele unui imperiu vast, care s-a întins de la Marea Mediterană până la râul Indus, în ceea ce astăzi este cunoscut sub numele de Grecia, Egipt, Persia și India. Convingerea sa în propriile capacități și abilitățile strategice remarcabile l-au transformat într-unul dintre cei mai respectați conducători ai istoriei universale.

Alte titluri noi pe Netflix în februarie 2024

Luna februarie aduce o serie de alte titluri noi pe platforma de streaming, care să satisfacă gusturile cinefililor. Printre acestea se numără „Ashes” (9 februarie), „One Day” (serial, 8 februarie), „A Killer Paradox” (serial, 9 februarie) și „Alpha Males” (sezon 2, 9 februarie 2024).

Pe lângă seriale, Netflix adaugă și filme noi în luna februarie 2024, cum ar fi „Ashes” (apărut din 9 februarie), „Kill Me If You Dare” (apărut din 13 februarie), „The Heartbreak Agency” (apărut din 14 februarie), „The Abyss” (apărut din 16 februarie), „Through my Window: Looking at You” (apărut din 23 februarie 2024) și „Code 8 Part II” (apărut din 28 februarie).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: