Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Apărării, anunț de ultim moment despre stagiul militar voluntar: „Le deschide şi o posibilitate de carieră militară”. Cu cât vor fi plătiți cei încadrați

Ministrul Apărării, anunț de ultim moment despre stagiul militar voluntar: „Le deschide şi o posibilitate de carieră militară”. Cu cât vor fi plătiți cei încadrați

Ministerul Apărării Naționale recrutează militari! De ce soldă beneficiază subofiţeri

Ministerul apărării a anunțat că există foarte mulți doritori care vor să intre în sistemul militar ca și voluntari.

Anunț de ultim moment despre stagiul militar voluntar

Reprezentantul Vasile Dâncu al Ministerului Apărării a spus că cel puțin pe platforma de socializare, Facebook sunt foarte multe cereri și întrebări de la tinerii care vor să facă un stagiu militar. 

El adaugă faptul că persoanele intrate în această branșă, au șanse mari să aibă o carieră militară de succes. Acesta mai spune că interesul față de pregătirea militară vine și cu frica de război și de ceea ce se întâmplă acum în lume. Oamenii își doresc să fie pregătiți în caz de orice. Totodată îi asigură pe doritori că în curând se vor face proiecte speciale pentru ei prin intermediul lor și a altor sisteme de ordine publică și apărare din România:

„Lucrăm şi la legea legată de stagiul militar voluntar, pentru pregătirea voluntară, unde avem, cel puţin pe Facebook, în acest moment, foarte multe cereri, întrebări din partea tinerilor care vor să facă un stagiu militar. Le deschide şi o posibilitate de carieră militară acest lucru, dar în condiţiile acestea de război, văzând aceste grozăvii, oamenii simt nevoia, şi este un lucru foarte bun, să fie pregătiţi pentru orice situaţie. Mâine avem, cred, ultima discuţie şi trimitem proiectul pentru avizare la ceilalţi. Am discutat acest proiect şi cu alte categorii din sistemul de ordine publică şi apărare, nu numai noi suntem, dar vom supune avizării şi la alte ministere şi o să-i dăm drumul în foarte scurt timp”, a spus Vasile Dîncu la un post tv, relatează Realitatea TV.

Interesul este foarte mare pentru posturile de rezerviști voluntari în România

Acesta anunțat că există peste 1400 de cereri pentru rezerviștii voluntari în armata României:

„Există un interes ridicat şi din partea celor care vor să fie rezervişti voluntari în Armata României, până acum fiind depuse 1.400 de cereri.”

Cu cât vor fi plătiți rezerviștii voluntari

„Aceştia vor fi plătiţi, spune ministrul Apărării, cu aproximativ 3.000 de lei, depinde de grad, de studiile pe care le au, de modul în care sunt încadraţi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: