Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte Virgil Popescu

Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte Virgil Popescu

Virgil Popescu infectat cu COVID-19

Virgil Popescu, ministrul Economiei a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta a declarat că nu are simptome grave, susținând că starea sa de sănătate este normală. Ministrul Economiei este primul membru al Cabinetului Orban care este depistat cu COVID-19.

Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte Virgil Popescu

Potrivit Hotnews.ro, ministrul Economiei, Virgil Popescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus, anunțul fiind făcut chiar de acesta pe rețelele de socializare. Conform spuselor lui, nu are simptome grave, iar membrii familiei sale sunt în regulă. „Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv. Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu „iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut„, a fost mesajul postat de Ministrul Economiei pe Facebook. Virgil Popescu este primul membru al Cabinetului Orban care se infectează cu coronavirus.

Un deputat PSD a fost infectat cu coronavirus în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, deputatul PSD Simona Bucura anunța pe rețelele de socializare că a fost infectată cu noul SARS COV-2 și s-a internat în spitalul din Mioveni. „Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid-19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni, unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu, pe Facebook. De asemenea, Marcel Ciolacu,liderul social-democraților s-a testat pentru coronavirus, stând în izolare până la aflarea rezultatului, care a fost negativ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: