Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Muncii, anunț important! Mai mulţi angajaţi vor fi daţi afară

Ministrul Muncii, anunț important! Mai mulţi angajaţi vor fi daţi afară

Ministrul Muncii, anunț important! Mai mulţi angajaţi vor fi daţi afară

Anunț Ministrul Muncii! Mai mulţi angajaţi vor fi daţi afară. Violeta Alexandru a anunțat că va face demiteri masive chiar în ministerul pe care îl conduce. Se vor face concedieri printr-o postare pe o rețea de socializare.

Ministrul Muncii, anunț important! Mai mulţi angajaţi vor fi daţi afară

Potrivit Ministrului Muncii, vor avea loc concedieri majore chiar în ministerul pe care îl conduce.

Sunt în mjlocul unei reorganizări profunde în Ministerul Muncii și Protecției Sociale. De 2 – 3 zile se știe acest lucru în Minister și nu numai. Dacă lucrurile mergeau bine, pensionarii nu aveau problemele pe care le au în aplicarea legislației privind pensiile.

Firmele găseau ușor șomeri, cei care muncesc cinstit vedeau că Inspecția Muncii îi respectă sancționându-i pe cei care ocolesc legea, afectându-i pe salariați. Dacă nu se vedea cu ochiul liber că sistemul public pare să se protejeze pe sine și nu adresează nevoile oamenilor, nu se justifica nicio schimbare. Dar se justifică”, scrie Violeta Alexandru.

Concedieri masive în Ministerul Muncii

Violeta Alexandru a precizat că se află în mijlocul unei reorganizări profunde în Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Aceasta propune reducerea numărului de posturi și scăderea numărului directorilor generali.

Am ajuns, după săptămâni de dezbateri interne și externe, la varianta de mai jos a Organigramei. A mai fost în consultare dar o arăt din nou public pentru că orice reacție bazată pe argumente, este binevenită! În curând îmi voi asuma decizia pe marginea noii Organigrame.

Da, propun reducerea numărului de posturi, scăderea numărului Directorilor generali, acest lucru având – căci nu se poate altfel, consecința scăderii veniturilor, ajungându-se la o treaptă ierarhică cu un nivel de salarizare mai mic„, a mai spus ministrul muncii.

Ministrul Muncii își asumă această alegere

Deși este conștientă că majoritatea celor vizați vor fi înfuriați, Violeta Alexandra dorește să-și ducă hotărârile la bun sfârșit.

Îmi asum această opțiune de a genera schimbare. Cred că românii nu mai vor să vadă un om care trece degeaba prin poziții publice. În orice poziție publică ar fi persoana.

Ministerul Muncii trebuie să lucreze eficient și transparent. Banii publici pentru sistemul public trebuie cheltuiți cu eficiență. Cei care #muncesc nu mai trebuie să simtă că au ajuns bătaia de joc a celor care nu muncesc dar beneficiază doar de susținere politică”, a scris Violeta Alexandru.

Citeste si:Concedieri în masă la Guvern. Lista cu cei 38 de secretari de stat şi consilieri PSD demiși

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: