Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Muncii, mesaj pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă

Ministrul Muncii, mesaj pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă

Ministrul Muncii, mesaj pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă

Ministrul Muncii, mesaj pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă. Violeta Alexandra a postat în urmă cu câteva ore un mesaj important pentru părinții ai căror copii nu vor mai merge la școală timp de o săptămână. Ministrul Muncii recomandă flexibilizarea programului de lucru.

Ministrul Muncii, mesaj pentru părinții care nu au cu cine să-și lase copiii acasă

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook în care le recomandă părinților ai căror copii nu mai merg la școală din cauza răspândirii coronavirusului, să colaboreze cu echipa Ministerului Muncii pentru a le oferi opțiuni.

O bună parte din ziua de astăzi (lui, n.r.) am petrecut-o în discuţii legate de situaţii de viaţă în care s-ar putea afla angajaţii dar şi angajatorii în contextul măsurilor privind coronavirusul. Oamenii sunt preocupaţi.

Au nevoie de îndrumări. Am cerut echipei mele să evităm limbajul de lemn şi să oferim răspunsuri clare, în cadrul legal existent.

Astăzi am răspuns punctual întrebărilor, de mâine vom deschide o secţiune distinctă în pagina de internet cu cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri. Vom completa documentul pe toată durata zilei“, a scris Violeta Alexandru.

O bună parte din ziua de astăzi am petrecut-o în discuții legate de situații de viață în care s-ar putea afla angajații…

Publicată de Violeta Alexandru pe Luni, 9 martie 2020

Școlile din România au fost închise

De asemenea, ministrul Muncii recomandă flexibilizarea programului de lucru pentur părinții care nu pot avea grijă de copii acasă.

Mă preocupă, mai ales în contextul deciziei privind închiderea şcolilor, să acomodăm programul de muncă al părinţilor având copii minori în îngrijire“, a scris pe pagina sa de Facebook, Violeta Alexandru.

Autoritățile din România au anunțat luni că școlile și grădinițele din România vor fi închise de luni până pe 22 martie, ca măsura împotriva coronavirusului.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea a propus închiderea unităților școalare pentru a evita răspândirea coronavirusului. Și secretarul de stat Raed Arafat, a fost de acord cu această propunere, iar luni seara, în urma ședinței s-a decis ca toate școlile și grădinițele să fie închise până pe 22 martie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: