Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Tineretului și Sportului, în lenjerie intimă la TV. Reacția lui Mircea Badea

Ministrul Tineretului și Sportului, în lenjerie intimă la TV. Reacția lui Mircea Badea

GALERIE FOTO (2) Reacția lui Mircea Badea după ce ministrul Sportuuli a rămas în chiloti

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a fost personajul central al unui episod jenant. Acesta era în direct și dădea un interviu, prin videoconferință, când camera sa web s-a deplasat și a lăsat la vedere faptul că ministrul se afla în lenjerie intimă. Deși avea cămașă în partea de sus, tehnologia i-a jucat feste și a lăsat să se vadă că poartă o cămașă asortată doar cu niște chiloți, în direct la TV.

Ministrul Ionuț Stroe a vorbit în cadrul unui interviu pentru PRO X despre Campionatul European de Fotbal, dar și despre posibilitatea organizării unui Campionat Mondial de Rugby în România.

Plănuim să organizăm Campionatul European de Tineret de fotbal la București, e o colaborare cu Federația Română de Fotbal, lucrăm la asta”, a declarat Ionuț Stroe, la ProX.

Reacția ministrului Ionuț Stroe după ce a rămas în lenjerie intimă la TV

În momentul în care a început să vorbească despre calea ferată ce trebuie să facă legătura între aeroportul Otopeni și Gara de Nord, ministrul a avut o „defecțiune tehnică” și camera video a filmat ținuța lui și toată lumea a putut vedea că ministrul Ionuț Stroe nu poartă pantaloni.

Ministrul în lenjerie
Ministrul în lenjerie

După această întâmplare nefericită, ministrul Tineretului și Sportului a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care a explicat că nu este jenat de ceea ce s-a văzut la televizor, pentru că acasă ținutele trebuie să fie confortabile.

Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri… N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris Ionuț Stroe pe Instagram.

Mircea Badea, reacție ironică la adresa ministrului care a rămas în chiloți

După acest incident, reacțiile nu au întârziat să apară. Mircea Badea l-a ironizat pe ministrul care a rămas în lenjerie la TV, pe pagina sa de Instagram. Mircea Badea este cunoscut pentru faptul că nu se ferește să îi critice pe politicienii care o dau în bară, așa că nici de această dată prezentatorul TV nu s-a dezis și a trebuit să comenteze pe seama acestui subiect.

Astfel, prezentatorul „În gura presei” a postat clipul care arată întreaga întâmplare și i-a pus o descriere ironică: „Ministru cu cuc”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: