Redactia.ro
Home » Știri » Ministrul Transporturilor, infectat cu coronavirus! Care este starea lui Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, infectat cu coronavirus! Care este starea lui Lucian Bode

Lucian Bode, ministrul Transporturilor

Covid-19 nu iartă pe nimeni. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode s-a infectat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de acesta, miercuri seară, pe rețelele de socializare și a precizat că nu prezintă simptome specifice, dar că a primit un rezultat pozitiv în urma testării pentru coronavirus. Conform protocolului, Lucian Bode s-a autoizolat la domiciliu. 

Lucian Bode are Covid-19

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a fost depistat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de acesta pe rețelele de socializare și a precizat că nu are simptome de coronavirus, doar că a primit un rezultat pozitiv după ce s-a testat, în urma unor analize periodice. Acum ministrul va trebui să stea autoizolat la domiciliu timp de 14 zile.

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a scris Lucian Bode pe facebook.

Virgil Popescu, un alt ministru cu coronavirus

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost confirmat luni cu Covid-19. Acesta a scris pe Facebook că a avut simptome de gripă și a fost testat, iar rezultatul a fost pozitiv.

Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv”, a scris Virgil Popescu pe pagina de socializare.

România înregistrează noi recorduri negative în lupta cu COVID-19. Numai în ultima zi au fost depistate 8.651 de cazuri noi, cu aproape o mie mai mult față de bilanțul precedent, dintr-un total de 35.964 de teste. Numărul persoanelor decedate în 24 de ore este cel mai mare de până acum: 146 de morți, iar la terapie intensivă este tot o cifră record: 1.001 pacienți.

Până pe data de  4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 186.260 de pacienți au fost declarați vindecați.În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: