Redactia.ro
Home » Monden » Minodora este trasă ca prin inel după ce și-a operat stomacul. Trucul inedit la care aplează pentru a rămâne în formă

Minodora este trasă ca prin inel după ce și-a operat stomacul. Trucul inedit la care aplează pentru a rămâne în formă

minodora

Minodora nu mai are nevoie de prezentare. Este o artistă apreciată de către români și o prezență discretă în spațiul public, deși nu ezită să vorbească și despre aspectele mai delicate din viața sa. Așadar, Minodora a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta de invidiat, la câțiva ani după ce a trecut printr-o procedură de micșorare a stomacului.

Cum reușește Minodora să aibă un fizic de invidiat

Minodora a dorit o modalitate rapidă și eficientă de a pierde kilogramele în plus, așadar în urmă cu câțiva ani a trecut pragul medicului estetician pentru o operație de micșorare a stomacului.

A reușit să slăbească, însă în continuare este foarte atentă la dieta pe care o urmează pentru a nu se îngrășa din nou. Minodora a dezvăluit și care este aliatul ei în lupta cu kilogramele. Se pare că există niște picături care îi diminuează pofta de mâncare și pe care le consumă ocazional.

„Dietă,nu, dar cantitatea de mâncare cea pe care o servesc este mică, însă mă ajut de niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Eu mai fac pauză cu ele, dar dacă slăbesc prea mult. Fiind o fire pofticioasă, fără aceste picături pe care le i-au din 2019, pentru că eu sunt operată de stomac, luând aceste picături reușesc să-mi stopez pofta, apetitul și nu mai mănânc. Nu refuz nimic, dar gust doar”, a declarat Minodora, în cadrul unui interviu. 

Sportul face parte din rutina Minodorei

Nu doar dieta are un rol important pentru a atinge forma fizică dorită, iar Minodora știe prea bine acest lucru, așadar este o prezență constantă în sala de sport! Este foarte atentă la nevoile corpului său și consumă suplimente de vitamine și are grijă ca pielea să-i fie mereu hidratată pentru a combate apariția timpurie a ridurilor.

„Fac mișcare, pe bandă, fac masaj de două ori pe săptămână. O zi a mea decurge cu fresh de portocale întotdeauna dimineața și cafeluța cu gust de vanilie. Nu lipsesc nici vitaminele. Eu am grijă de mine ca femeie, am grijă să am pielea hidratată întotdeauna”, a declarat Minodora.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: