Redactia.ro
Home » Știri » Minoră bătută cu bestialitate. Scene revoltătoare la Târgul Jiu. S-a lăsat cu rețineri

Minoră bătută cu bestialitate. Scene revoltătoare la Târgul Jiu. S-a lăsat cu rețineri

fata din targul jiu batuta

Sâmbătă, 5 septembrie o tânără din Târgul Jiu a fost supusă unui tratament greu de imaginat. Fata de 13 ani este batjocortită și bătutută cu bestialitate de patru minore. Imaginile au ajuns pe internet și au stârnit un manifest împotriva hărțuirii.

Imaginile au șocat o țară întreagă. Prin ce a trecut copila

În videoclipul care circulă pe internet, sunt observate patru fete și cel mai probabil un băiat care filma, după timbrul vociii. Victima este pusă să stea în genunchi în timp ce celelate fete o pălmuiesc, o scuipă și trag de păr. Mai mult, copilele nu se opresc aici, încep să o lovească cu oumnii și picioarele. Cel care filmează își exprima uimirea că tânăra nu plânge în ciuda loviturilor primate.


Ce spun autoritățile. S-au autosesizat în cazul minorei

„În cursul zilei de astăzi, având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, ne-am autosesizat cu privire la aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj dispunând efectuatarea de verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14, din municipiul Târgu Jiu, care ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

Două dintre cele două tinere care ar fi exercitat acte de violență au fost aduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind însoțite de către părinți, în vederea audierii. Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, susține IPJ Gorj.

Scenele se petrec afară, într-un loc ferit de lume cu multă vegetație. Nu a durat mult până când agresoarele să fie identificate și găsite de către oamenii legii. Agresoarele au fost audiate alături de părinți de către oamenii legei. Organizația Stop Bully Romania s-a implicat în acest caz, ei fiind cei care au și postat imaginile pentru a se găsi grupul de tineri.

UPDATE: IPJ Gorj a anunțat că, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, o tânără, de 14 ani,din municipiul Târgu Jiu, bănuită de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: