Redactia.ro
Home » Știri » Minoră dată dispărută în București. Oamenii legii cer ajutorul populației pentru a-o găsi

Minoră dată dispărută în București. Oamenii legii cer ajutorul populației pentru a-o găsi

Saldiz Elif a fost dată dispărută.

Poliția Capitalei a lansat un apel către cetățeni pentru a sprijini eforturile de găsire a unei minore dispărute, denumită SALDIZ ELIF, în vârstă de 16 ani. Fata a fost văzută ultima dată pe 6 decembrie a.c., în jurul orei 19:40, când a părăsit adresa de domiciliu din Sectorul 3 și nu s-a mai întors de atunci.

SALDIZ ELIF are următoarele semnalmente:

Înălțime: 1.65 m
Greutate: 50 kg
Față ovală, ochi căprui, păr șaten, ten alb
Semne particulare: cercel în nas
La momentul dispariției, purta o geacă neagră, hanorac negru, pantaloni negri, pantofi sport negri și o geantă de pânză neagră.

Poliția Română a demarat procedurile de căutare, iar minora este dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau dețin informații relevante sunt rugați să contacteze Poliția Capitalei imediat, apelând numărul unic de urgență 112. Colaborarea cetățenilor este esențială pentru găsirea acestei persoane și asigurarea siguranței ei.

Elif a mai plecat de acasă în septembrie 2022

Minora nu este la primul episod de acest gen, deoarece a mai fost dată dispărută în toamna anului trecut, atunci când a plecat de acasă și nu s-a mai întors. „Pe data de 27 septembrie, Poliția municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că, în aceeași zi, o minoră de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu a revenit. Fata dispărută se numește Saldiz Elif, este în vârstă de 15 de ani şi are următoarele semnalmente:

Înălțime: 1,62 m, greutate 40 kg, constituție slabă, ochi căprui, păr negru, ten creol, față ovală. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, se arăta în comunicatul emis de Poliția Română cu un an în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: