Redactia.ro
Home » Știri » Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației! „Mănușa Albă” rupe tăcerea: „Eu am vrut doar să fim împreună”

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației! „Mănușa Albă” rupe tăcerea: „Eu am vrut doar să fim împreună”

Planul șocant al „Mănușei Albe". Coșmarul prin care trece familia Melindei, copila de 13 ani dispărută timp de 7 zile de acasă

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației! „Mănușa Albă” rupe tăcerea!

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației

Răsturnare de situație în cazul Melindei, copila de 13 ani dispărută în Sighetu Marmației! Bărbatul în vârstă de 34 de ani, supranumit „Mănușa Albă”, a fost arestat preventiv în legătură cu dispariția tinerei Melinda și găsirea acesteia în casa sa, iar acum rupe tăcerea!

Mănușa Albă” rupe tăcerea: „Eu am vrut doar să fim împreună”

Potrivit anchetatorilor, „Mănușa Albă” a recunoscut că a avut relații sexuale cu tânăra Melinda, însă susține că acestea au fost consimțite. Aceasta a fost doar una dintre multele răspunsuri date în fața anchetatorilor, într-un efort de a clarifica misterul din spatele acestei dispariții.

Traseul tinerei a fost meticulos reconstituit de către polițiști, dezvăluind că „Mănușa Albă” ar fi intervenit pentru a o salva pe adolescentă de la o sinucidere aparent iminentă.

Bărbatul declară: „Eu nu am violat-o, domnule, eu am vrut doar să fim împreună. Am avut grijă de ea, și am dus-o acasă la mine. Eu nu am știut că este dată dispărută”. 

Această declarație contrazice versiunea inițială a evenimentelor, conform căreia Melinda ar fi fost răpită și ținută captivă împotriva voinței sale.

Cu toate acestea, misterul continuă să planeze asupra întâmplărilor. Potrivit surselor din cadrul anchetei, în ziua dispariției, Melinda a mers într-un parc unde a încercat să își pună capăt zilelor. Bărbatul de 34 de ani ar fi intervenit pentru a o opri, iar aceasta ar fi acceptat să meargă la el acasă. În momentul în care a fost găsită, Melinda stătea pe o saltea, în condiții mizere, fapt care a alimentat speculațiile cu privire la natura relației lor și la condițiile în care aceasta a fost ținută.

Deși „Mănușa Albă” insistă asupra caracterului consimțit al actelor sexuale, legea prevede că, în acest caz, va fi cercetat penal pentru viol.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: