Redactia.ro
Home » Știri » Minune în Gaziantep la 6 zile de la cutremurele devastatoare! O femeie a fost salvată din ruinele unui bloc

Minune în Gaziantep la 6 zile de la cutremurele devastatoare! O femeie a fost salvată din ruinele unui bloc

La 6 zile de la devastatoarele cutremure din Turcia, când prea puțini mai aveau speranțe, salvatorii au reușit să scoată de sub ruinele unui bloc o femeie de 40 de ani, în viață. Cum a reușit să surpraviețuiască femeia atâtea zile și cât le-a luat salvatorilor să ajungă la ea.

Minune în Gaziantep la 6 zile de la cutremurele devastatoare

Sibel Kaya, o femeie în vârstă de 40 de ani, din Gaziantep, a scăpat cu viață din cutremurele devastatoare. Femeia a stat mai bine de 170 de ore sub dărămături până când salvatorii au găsit-o și au reușit s-o scoată la suprafață.

Femeia locuia la parterul unei clădiri de cinci etaje prăbușite în urma cutremurului, de aceea intervenția salvatorilor a fost cu atât mai dificilă. Din primele informații, echipele de intervenție au reușit să salveze 41 de persoane într-un interval de 141-163 de ore după catastrofă.

Reacțiile celor salvați de echipele de intervenții

Salvatorii au fost martori la scene dintre cele mai cutremurătoare. Într-una dintre misiunile de salvare, o fetiță de 13 ani, găsită sub dărămături, i-a implorat pe salvatori să nu-i facă o injecție. „Vă rog, nu îmi faceţi injecţie”. „Draga noastră Hanim, nu este injecţie, uite, este un şerveţel”, au reacţionat cei de acolo.

Un alt bărbat, de origine siriană, a fost scos de sub dărămături alături de fiica sa, Emira, în vârstă de doar 4 ani. Prima dorință a bărbatului a fost să bea un ceai turcesc. „Ceaiul este pregătit, este pregătit!”, au reacţionat salvatorii.

Și salvatorii români au reușit să scoată de sub dărămături oameni în viață. Duminică, ei au reușit să salveze un bărbat din Turcia, în vârstă de 35 de ani, pe nume Mustafa Saringul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini