Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman a ajuns iar la medic. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman a ajuns iar la medic. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

GALERIE FOTO (7) Mioara Roman, internată din nou în spital.

Mioara Roman a ajuns iar la medic. Mama Oanei Roman se confruntă cu mari probleme de sănătate, iar recent a ajuns pe mâna medicilor. Fiica sa le-a spus internauților cum se simte. În ultima perioadă, fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Mioara Roman a ajuns iar la medic. Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman a ajuns iar la medic. În ultima perioadă, Mioara Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar de curând a ajuns iar pe mâna medicilor. Oana Roman a fost cea care le-a explicat fanilor din mediul online de ce mama sa a fost dusă din nou la doctor.

Vedeta a declarat că a mers la medic cu cea care i-a dat viață  pentru a face o serie de investigații și de a afla motivul pentru care boala acesteia nu stagnează. Oana le-a spus urmăritorilor săi că tratamentul mamei sale a fost schimbat, renunțând la o serie de medicamente pe care le avea în trecut. De această dată, Oana Roman are încredere că mama sa se va face bine. ”Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de acum încolo lucrurile vor fi nici ce în ce mai bune, că o vor ajuta. În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte”, a spus ea pe InstaStory.

Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală dificilă la începutul acestui an. Fosta soție a lui Petre Roman a avut o intervenție la paroscopie, Oana fiind extrem de emoționată de cum va decurge operația. Din fericire, Mioara Roman și-a revenit. La scurt timp, mama vedetei de la Antena Stars, în vârstă de 81 de ani, a suferit o intervenție din cauza unui punct de grăsime care a început să se infecteze.

De ce a divorțat Mioara Roman de tatăl Oanei

Mioara Roman și Petre Roman au fost căsătoriți nu mai puțin de 34 de ani, iar despărțirea lor a fost una cu scântei și plină de acuzații diverse. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a spus care a fost motivul separării de Petre Roman. La scurt timp după ce au divorțat, fostul prim-ministru al României s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, cu care un băiat. “Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, declara Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

Petre si Mioara Roman

De asemenea, mama Oanei Roman a declarat că motivul despărțirii ar fi din cauza activităților politice ale acestuia. “Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate”, a mărturisit Mioara Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: