Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman a fost internată din nou în spital. În ce stare se află mama Oanei și a Catincăi

Mioara Roman a fost internată din nou în spital. În ce stare se află mama Oanei și a Catincăi

GALERIE FOTO (3) Mioara Roman a fost internată din nou în spital.

Mioara Roman a fost internată din nou în spital. În vârstă de 81 de ani, mama Oanei Roman se confruntă cu noi probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman a fost internată în spital. Ce decizie au luat fiicele sale?

Mioara Roman a fost internată din nou în spital. În ce stare se află mama Oanei și a Catincăi

Mioara Roman a fost internată din nou în spital. În ultima perioadă, mama Oanei Roman s-a confruntat cu multe probleme de sănătate, iar vedeta a internat-o la o clinică de specilitate pentru a se face bine. Totuși, se pare că probleme de sănătate ale Mioarei Roman se înmulțesc. Recent, Oana și Catinca Roman au fost nevoite să-și interneze mama la spital. Cele două au luat decizia de a o interna în același centru medical în car a mai fost și în urmă cu câteva luni.

Fosta soție a lui Petre Roman a făcut mai multe analize, iar medicii au descoperit că are nevoie de noi îngrijiri de specialitate. Astfel, cadrele medicale au decis să-i schimbe tratamentul și i-au recomandat să se internze din nou. „Mama a fost așa și așa în ultima vreme! I-am schimbat tratamentul. Este încă internată la un centru de tratament unde privește îngrijiri. Să vedem cum evoluează cu tratamentul nou. Doamne ajută să fie și mai bine, ca să putem s-o luăm acasă. Nu știu cât va sta acolo, e în funcție de cum evoluează starea ei și tratamentul pe care îl ia”, a spus Oana Roman, citată de click.ro.

Mioara Roman si fiicele sale
Mioara Roman

Mioara Roman are Parkinson

Oana Roman declara în urmă cu câteva luni că mama ei suferă de Parkinson și are mâna dreaptă paralizată. Mai mult, fiica lui Petre Roman a declarat că mama sa se tratează la un spital privat, iar medicii de acolo fac tot posibilul să o ajute. Din păcate, această maladie avansează repede și este una degenerativă ce nu poate fi controlată. „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit!

Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, în cadrul unei emisiuni TV.

În luna ianuarie, Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la colecist, iar la scurt timp s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate, ajungând iar pe mâna medicilor. Oana Roman se împarte între viața profesională, educația fiicei sale, și are grijă și de mama ei. „O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”,spunea Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: