Redactia.ro
Home » Știri » Mioara Roman va petrece Crăciunul departe de cei dragi, din cauza problemelor sale de sănătate

Mioara Roman va petrece Crăciunul departe de cei dragi, din cauza problemelor sale de sănătate

Perioada sărbătorilor de iarnă se anunță una dificilă pentru Oana Roman și familia sa. Starea de sănătate a Mioarei Roman este una îngrijorătoare, după ce medicii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. În urma investigațiilor s-a dovedit că ar avea și alte complicații, așa că supravegherea medicală va fi necesară în următoarele săptămâni. 

Mioara Roman s-a retras în urmă cu mai mult timp din viața publică, însă fiica sa, Oana, are mereu grijă ca oamenii să fie informați în legătură cu starea sa de sănătate. Fosta parteneră a lui Petre Roman a fost diagnosticată cu Parkinson, o afecțiune deosebit de gravă, care-i afectează sistemul nervos.

Fiind o boală care nu poate fi tratată, singura soluție este ca medicii să încerce să împiedice dezvoltarea acesteia. Problemele de sănătate au debutat pentru doamna Roman în urmă cu mai bine de un an, iar până acum situația nu s-a îmbunătățit.

Mioara Roman a ajuns la spital pentru investigații

Deoarece Oana Roman și-a dorit ca mama sa să aibă parte de cea mai bună îngrijire, a decis ca aceasta să fie internată într-o clinică privată. Aici face tratamentele de care are nevoie, iar personalul medical o ține sub observație în permanență.

Ultimele zile au reprezentat pentru familia sa un nou motiv de îngrijorare, deoarece Mioara Roman nu a fost în cea mai bună stare. A ajuns la spital, unde medicii au realizat o serie de investigații. Au suspectat-o de insuficientă cardiacă, au făcut modificările necesare tratamentului, însă supravegherea de specialitate în permanență a devenit esențială pentru ea.

„Am discutat cu domnul doctor. Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta. I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune. În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a mărturisit Oana Roman pentru Click!

Mioara Roman va petrece Crăciunul departe de cei dragi, din cauza problemelor sale de sănătate

Din păcate, Mioara Roman va petrece perioada sărbătorilor departe de familia sa, întrucât în urma unui tomograf specialiștii au observat ceva care i-a alarmat. În prezent, aceasta locuiește alături de Oana Roman și Marius Elisei în casa lor din capitală, însă în următoarele săptămâni va rămâne la clinica care s-a ocupat până acum de ea.

„Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a mai adăugat Oana Roman.

Boala cruntă cu care a fost diagnosticată o face pe Mioara Roman dependentă de atenția medicilor. Fiica sa a ales o clinică cu condiții foarte bune, de lux am putea spune, unde are parte de tratamentul de care are nevoie, lucru care nu s-ar fi putut întâmpla în căminul său.

„Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj. Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: