Redactia.ro
Home » Monden » Mira, incendiu în propria locuință. Vedeta a trăit clipe de groază: „Puteam să mor intoxicată”

Mira, incendiu în propria locuință. Vedeta a trăit clipe de groază: „Puteam să mor intoxicată”

GALERIE FOTO (2) Mira, incendiu în propria locuință.

Mira, incendiu în propria locuință. Celebra artistă a trecut prin momente cumplite după ce un incendiu a izbucnit în propria casă. Sărbătorile pentru artista erau pe cale să se încheie într-un mod tragic. Din fericire vedeta s-a trezit și a apucat să stingă focul înainte să se extindă.

Mira, incendiu în propria locuință. Vedeta a trăit clipe de groază: „Puteam să mor intoxicată”

Mira, incendiu în propria locuință. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de-a lungul timpului melodiile sale au devenit adevărate hit-uri. Mira a colaborat cu multe nume importante din muzica românească, iar pe social media este urmărită de peste 1 milion de oameni. Cu toate astea, artista a avut parte de momente terifiante. În casa Mirei a izbucnit un incendiu care o putea costa viața. Din fericire, artista s-a trezit la timp și a apucat să stingă incendiul. Cântăreața a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare, arătând că locuința sa era plină de funingine.

“Dacă vă povestesc ce am mai pățit și aseară o să-mi spuneți clar că trebuie să mă mut că nu am ce să fac cu casa asta. La ora 6 dimineața mă trezesc cu fum în cameră. Eu care auzisem între timp niște sunete, dar am crezut că sunt paranoică. Decid să cobor pentru că era clar că se întâmplă ceva grav, puteam să mor intoxicată.Am dat drumul la geamuri, am aerisit, dar era fum de îl tăiai cu cuțitul. Funinginea a ajuns până la mansardă.”, a povestit Mira pe contul ei de TikTok.

mira incendiuu

Mira, implicată într-un accident rutier

În 2017, Mira și membrii trupei DJ Project au fost implicați într-un accident rutier petrecut pe DN7, în județul Vâlcea. Un TIR a intrat pe contrasens și s-a răsturnat într-o curbă, peste două autoturisme, iar una dintre ele era a artiștilor. Toți membrii trupei DJ Project au ajuns la spital. MirA, solista formației, a scăpat cu bine, chiar dacă nu fără răni. Mira s-a ales cu o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre. De asemenea, i-au intrat și foarte multe cioburi în față. “Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare. Nu pot să îmi ating nasul”, declara artista la câteva zile după accident.

Un mai târziu, fratele vitreg al artistei a murit într-un accident rutier. Tânărul de 22 de ani și-a pierdut viața în timp ce se afla cu un prieten în mașină. Robert se afla pe scaunul din dreapta, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. La un moment dat, în localitatea Cârbești, șoferul a pierdut controlul volanuului și a intrat într-un cap de pod. Fratele vitreg al artistei a murit pe loc, iar cel aflat la volan este în stare gravă. Ulterior, artista a postat pe rețelele de socializare o imagine în care își exprima doliul, pe fundal negru și cu o lumânare, alături de un mesaj.„Mulțumesc pentru gânduri si mesaje 🙏🏼„, a scris Mira

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: