Redactia.ro
Home » Monden » Mirabela Dauer trăieşte c-o tristeţe nemărginită, în suflet. Nimeni nu-i poate alina această durere: „Din păcate, a murit”

Mirabela Dauer trăieşte c-o tristeţe nemărginită, în suflet. Nimeni nu-i poate alina această durere: „Din păcate, a murit”

Pensie Mirabela Dauer: "Nu mă plâng..."

Mirabela Dauer, ajunsă la 74 ani, ne-a încântat o viaţă întreagă cu piesele ei, devenite şlagăre. Totuşi, nimeni n-a ştiut ce se ascunde în sufletul ei de artist.

Cântăreaţa are o suferinţă pe care nimeni nu i-o poate alina.

Regretă că n-a rămas lângă iubitul ei

Mirabela Dauer și-a deschis sufletul și a vorbit descis şi sincer despre suferința pe care nu o poate vindeca absolut deloc. Are legătură cu o persoană foarte dragă care a încetat din viață, dar pe care nu o va uita niciodată.

Se gândește cu durere la cel pe care-l consideră iubirea vieții sale, un bărbat pe nume Tudor, român la rândul său, dar care se stabilise în Statele Unite ale Americii. Vedeta s-a îndrăgostit nebunește, dar nu a rămas peste Ocean și acum regretă.

„Cel mai bun bărbat din viața mea a fost iubitul meu. Atunci a fost singura greșeală a vieții mele. Era în America și eu nu am vrut să rămân acolo și s-a spart toată povestea. Care a durat niște ani.

A fost cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. Dacă eram hotărâtă, eram cea mai fericită femeie de pe planetă. L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000.

Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Eu am făcut-o… Mă diviniza”, a mărturisit Mirabela Dauer în podcast-ul lui Mihai Morar.

Bărbatul a murit

Mirabela Dauer are un mare regret în suflet în ceea ce îl privește pe acest bărbat despre care spune că nu dorește să mai vorbească.

„Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm”, a mai spus artista, în același interviu de la Morar.

Cei doi au fost împreună patru ani, iar cântăreața susține că este bărbatul vieții sale, pentru că a iubit-o cum nu a făcut-o nimeni niciodată. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață în urmă cu mulți ani.

Cântăreaţa a mai precizat că e singurul bărbat cu care ar fi vrut să ajungă la altar a treia oară, după cele două mariaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: