Redactia.ro
Home » Știri » Miracol în Japonia: O femeie a fost găsită în viață sub dărâmături, după cinci zile de la cutremurul devastator

Miracol în Japonia: O femeie a fost găsită în viață sub dărâmături, după cinci zile de la cutremurul devastator

O bătrână a supraviețuit miraculos cutremurului din Japonia.

O femeie de 90 de ani din orașul Suzu, Japonia, a devenit subiectul unui miracol supraviețuitor după ce a fost găsită în viață sub dărâmături la cinci zile de la un cutremur devastator cu magnitudinea de 7,6 grade. În timp ce mii de oameni și-au pierdut viețile în tragedia seismică, această femeie octogenară a sfidat toate probabilitățile.

Bătrâna a fost transportată de urgență la spital

Femeia a fost descoperită de o echipă de salvatori care au căutat printre ruinele orașului distrus. Cutremurul a lăsat în urmă o imagine dezolantă, iar șansele de a găsi supraviețuitori scădeau pe măsură ce zilele treceau. Cu toate acestea, echipa de intervenție a fost șocată să descopere femeia de 90 de ani într-o stare de sănătate surprinzătoare, având în vedere că a fost izolată de restul lumii fără apă și hrană timp de cinci zile.

Femeia a fost imediat transferată la o ambulanță, unde a primit îngrijiri medicale de urgență. Cu toate că situația este critică în urma cutremurului, autoritățile au ales să nu facă publice imagini ale supraviețuitoarei, protejând-o de privirile curioase cu o folie uriașă care acoperă întreaga zonă.

Bilanțul cutremurului din Japonia

Chiar și după găsirea femeii de 90 de ani, eforturile de salvare continuă în întreaga regiune, deși șansele de a găsi supraviețuitori scad. Numeroase persoane sunt încă dispărute, iar bilanțul morților crește alarmant. Conform ultimelor date, 126 de persoane au fost declarate decedate, iar salvatorii încă caută 250 de oameni dispăruți.

Printre victimele cutremurului se numără și copii, inclusiv un băiat de cinci ani care a suferit arsuri grave din cauza apei clocotite care a căzut peste el în timpul tragediei seismice. Cu comunitatea îngrozită de pierderile suferite, eforturile de reconstrucție și ajutor continuă să fie prioritare în încercarea de a aduce speranță în mijlocul durerii și distrugerii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: