Redactia.ro
Home » Știri » Miracol în plin război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță la metroul unde se adăpostea din calea bombardamentelor

Miracol în plin război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță la metroul unde se adăpostea din calea bombardamentelor

GALERIE FOTO (2) O tânără de 23 de ani a născut o fetiță la metroul unde se adăpostea din calea bombardamentelor

Miracol în plin război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță la metroul unde se adăpostea din calea bombardamentelor. Rușii continuă să atace Ucraina, iar în prezent se luptă pentru a invada capitala Ucrainei, Kiev. Cu toate astea, în centrul tuturor bombardamentelor, a avut loc o adevărată minune. O tânără de 23 de ani a născut la metrou, în timp ce se adăpostea din calea atacurilor.

Miracol în plin război. O tânără de 23 de ani a născut o fetiță la metroul unde se adăpostea din calea bombardamentelor

Unii mor în război, iar alții se nasc. În vreme de război, un copil a venit pe lume chiar în mijlocul conflictului dintre Rusia și Ucraina. O tânără de 23 de ani care s-a adăpostit la metrou, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Mia a venit pe lume, sub sunetul armelor și al obuzelor, vineri seara.

Țipetele mamei au fost auzite de polițiștii care s-au grăbit să-i acorde primul ajutor. Autoritățile au chemat o ambulanță care le-a transportat pe cele două la spital, iar medicii au transmis că starea lor este bună. „Venirea ta pe lume ești o rază de speranță în aceste vremuri sumbre”, este mesajul emoționant al unei femei, care se adăpostea în același loc. Imaginile cu micuța au ajuns virale pe internet, iar oamenii sunt de părere că venirea sa pe lume este un adevărat miracol în plin război. Mia nu este singurul bebeluș născut în aceste dificile. Un doctor a mărturisit, că o altă femeie a adus pe lume un băiețel, într-un subsol din Kiev. 

A nascut in timp ce se adapostea la metrou

Ce înseamnă numele Mia

Potrivit ucrainenilor, numele Mia poate fi considerată o prescurtate de la numele „Maria” sau chiar „Mila/Міла” și înseamnă este iubită, dragă. Se spune că bebelușii care vin pe lume într-o perioadă dificilă, vor fi energici și vor avea un curaj impresionant. Vor fi mereu optimiști, plini de speranță și cu zâmbetul pe buze. Numele Mia mai înseamnă și un spirit de războinică, care aduce liniște în jurul ei, sociabilă și care nu are teamă de niciun factor exterior. Persoana care deține acest nume va avea multe calități care o va ajuta în viața mai ales în situațiile dificile.

Biden aprobă un ajutor militar de 350 de milioane de dolari pentru Ucraina

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a ordonat vineri Departamentului de Stat al SUA să elibereze 350 de milioane de dolari în ajutor militat Ucrainei, în timp ce aceasta se luptă cu rușii. Biden a ordonat ca 350 de milioane de dolari alocați prin Legea privind asistenta străină să fie desemnată pentru apărarea Ucrainei, într-un memorandul adresat secretarului de stat Antony Blinken.

Reamintim că Vladimir Putin, a dat ordin joi dimineață. 24 februarie 2022, ca infrastructura militară a Ucrainei să fie distrusă. Rachete și atacuri au avut loc în marile orașe din întreaga țară și nu doar în regiunile separatiste recunoscute de Putin ca fiind independente, acesta fiind și pretextul pentru începerea războiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: