Redactia.ro
Home » Știri » Miracol în Turcia. O mamă a fost salvată după 176 de ore de la cutremure. Reacția fiului ei i-a șocat pe toți FOTO/VIDEO

Miracol în Turcia. O mamă a fost salvată după 176 de ore de la cutremure. Reacția fiului ei i-a șocat pe toți FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (4) Miracol în Turcia. O mamă a fost salvată după 176 de ore de la cutremure. Reacția fiului ei i-a șocat pe toți FOTO/VIDEO

Situația din Turcia este, în continuare, critică și căutările continuă. Miracolele mai au loc, însă, la mai bine de o săptămână de la fenomenul care a provocat zeci de mii de decese și pagube colosale. O femeie a fost salvată după 176 de ore de la cutremure, iar reacția copilului a emoționat o lume întreagă, dar mai ales pe salvatorii care i-au adus-o în viață pe mama lui.

Fiul sărea de bucurie când și-a văzut mama vie

Șansele de supraviețuire pentru victimele din Turcia sunt tot mai mici, având în vedere că a trecut mai bine de o săptămână de la tragicul incident. Se pare, însă, că minunile există și oamenii încă își mai pun speranța în autorități și salvatori. La fel a făcut și un bărbat, care a trăit șocul vieții lui când și-a reîntâlnit mama vie.

Serap Donmez, din provincia Hatay, a fost găsită în viață după 176 de ore de stat sub dărâmături. Fiul ei a fost extrem de șocat când și-a văzut mama, încât a sărit de bucurie și și-a exprimat emoția și bucuria într-un mod neașteptat. Femeia avea o vârstă înaintată și risca să piară sub ruine, dar a rezistat eroic și a fost cooperantă pe întreaga operațiune de salvare.

Salvatorii nu s-au putut abține și au izbucnit în lacrimi când au văzut reacția bărbatului.

Supraviețuitori după aproape 198 de ore de la cutremur

Un tânăr de 17 ani numit Muhammet şi un bărbat neidentificat au fost salvaţi în viaţă din provincia Kahramanmaras din Turcia, după aproape 198 de ore de la cutremurul devastator de săptămâna trecută. Cei doi au suferit răni minore și sunt în afara oricărui pericol.

Echipajele de salvare au muncit peste 12 ore ca să îi scoată de sub dărâmături, pentru că erau prinși la adâncime mare. Era vorba despre un bloc mare, cu multe apartamente, din care nu a mai rămas nimic după cutremur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: