Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

GALERIE FOTO (3) Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

O femeie din Indiana a luptat foarte mult să le demonstreze medicilor că s-au înșelat! Aceasta a reușit să meargă pe picioarele ei la propria nuntă, deși nimeni nu-i mai dădea nicio șansă.

Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

Miracolele se întâmplă zilnic, tot ce trebuie să facem este să credem în ele! Asta s-a întâmplat și cu o tânără din Indiana. Aceasta a primit un diagnostic crunt, acela că nu va mai putea merge niciodată. Nu și-a acceptat condiția și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a merge pe picioarele ei în ziua nunții.

Bedwell a rămas paralizată în urma unui accident de ATV petrecut în urmă cu 4 ani. După luni petrecute în spital, și o infecție care i-a pus viața în pericol, ea a primit un diagnostic dureros.

”Un doctor mi-a spus că nu o să mai merg niciodată, și nu am vrut să cred asta. O vreme m-am scufundat într-o depresie profundă, dar când am reușit să îmi revin din asta, am simțit ceva la picioare, ca o furnicătură, și am știut că nu e sfârșitul”, a spus Brittney.

Cu toate acestea, alături de tatăl ei, și cu ajutorul unei cârje, Brittney Bedwell, îmbrăcată în rochie de mireasă, a pășit spre alesul inimii ei, Glen.

Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

”A fost foarte important pentru mine, pentru că mi-am văzut surorile mergând spre altar, la brațul tatălui nostru, și știam că asta vreau și eu. M-am forțat, mi-am depășit limitele și am reușit”, a spus mireasă potrivit CW.

Brittney Bedwell i-a șocat chiar și pe medici

Brittney Bedwelll a depășit orice pronostic medical! Deși i s-a spus că nu va putea avea niciodată copii, acum este însărcinată în 4 luni, potrivit people.com. De la accident, ea continuă să persevereze și să meargă la fizioterapie.

Miracolele se întâmplă! O femeie paralizată a reușit să meargă la propria nuntă

”Îi am pe copiii mei, îl am pe soțul meu, am familia și prietenii mei alături, așa că lupt pentru ei, pentru că și ei luptă pentru mine”, a spus Brittney Bedwelll.

Sora lui Brittney a scris pe contul ei de Facebook câteva cuvinte foarte emoționante: ”Mă lasă fără cuvinte. Așa că am să spun doar asta: Brittney Bedwell mă inspiri să nu renunț niciodată. Să cred în miracole. Să rămân puternică. Să îmi depășesc limitele. Să iubesc profund și liber. Casă de piatră, surioară. Ești uimitoare și puternică”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: