Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea a încremenit când a văzut cum s-a pozat Loredana Groza: ”M-am uitat așa…nu e pe OnlyFans”

Mircea Badea a încremenit când a văzut cum s-a pozat Loredana Groza: ”M-am uitat așa…nu e pe OnlyFans”

GALERIE FOTO (2)

Mircea Badea a comentat public noua fotografie postată de Loredana Groza pe Instagram. Celebra artistă a surprins, din nou, cu ipostaza sexy în care s-a pozat, iar mai apoi s-a pus pe internet. Internauții au apreciat fotografia postată de artistă, mai ales că arată foarte bine! Totuși, iată ce a spus Mircea Badea!

Mircea Badea, despre fotografia Loredanei Groza

Loredana Groza a surprins, din nou, după ce s-a pozat pe jumătate goală în pat. Vedeta obișnuiește să publice fotografii sexy, prin care-și pune în evidență silueta de invidiat, însă de această dată i-a făcut pe internauți să se gândească dacă poartă sau nu…lenjerie intimă. Imaginea a ajuns și sub lupa lui Mircea Badea, care a ținut s-o comenteze pe micile ecrane.

”Deci, eu cum să steam eu liniştit aşa, mă rog, vorba vine, semi-amputat aşa, primesc mesaje de la cetăţeni cu care sunt într-o relaţie de amiciţie şi îmi trimit următoarea fotografie/postare a doamnei Loredana Groza, care se află undeva în Balcani. Şi zice „Lazy afernoon…Lady L”. Adică după-amiază leneşă. Şi Lady L, ce e? Lady Loredana, cred că asta înseamnă.

Deci, dânsa se află undeva în Balcani şi s-a pozat aşa. Am stat aşa un pic, m-am uitat aşa…Nu e pe OnlyFans, e pe Instagram, adică dânsa a postat. Când am văzut-o eu avea deja 4.641 de aprecieri. Dumnezeule! E tare asta cu aprecieri, îmi place. Nu e cu like-uri, e cu aprecieri. Are un fel de pijama, sau ceva, un top cu vedere la buric, dar întrebarea este: Poartă sau nu poartă? Şi votul meu ar fi că nu poartă.

Oricum, mi se pare mai interesant decât ce spune Pârvulescu despre nunta lui Simion. Mi se pare mai interesant să dezbatem dacă poartă sau nu poartă. Părerea mea este că nu poartă. Munţii noştri aur poartă şi doamna Loredana nu poartă! Ok. Ce să zic? Nu zic nimic. Stau liniştit”, a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”.

Internauții, încântați de ce au văzut

Dacă lui Mircea Badea pare că nu i-a plăcut fotografia, ei bine, internauții au părut tare încântați s-o vadă pe Loredana așa. ”Cât de bine arați la Bătrânețe face de tinerețe/ Zeița frumuseții/ Mereu superba!/ Ce bine seamănă fiica cu dumneavoastră/ Si fara tricou erai perfecta!!!!/ Ce forme avem!!/ Supersexi! Asta da femeie frumoasă”, sunt doar cîteva comentarii de la postarea artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: