Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Prezentatorul a spus ce lucruri mănâncă

Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Prezentatorul a spus ce lucruri mănâncă

Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Prezentatorul a spus ce lucruri mănâncă

Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Deși soția sa, Carmen Brumă, mănâncă sănătos și face mișcare zilnic, se pare că prezentatorul TV nu a luat obiceiurile bune de la partenera sa de viață. 

Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Prezentatorul a spus ce lucruri mănâncă

Mircea Badea a recunoscut că are un stil de viață nesănătos! Prezentatorul TV mărturisește că e foarte haotic, se pune la somn târziu și mănâncă foarte multe lucruri nesănătoase. Nu putem spune același lucru și despre soția lui, Carmen Brumă, care are un stil de viață foarte sănătos și face zilnic mișcare și are o alimentație bine stabilită.

Prezentatorul de la Antena 3 a mărturisit că este opusul soției sale în ceea ce privește stilul său de viață, asta deoarece are un program foarte haotic, se culcă extrem de târziu, iar uneori chiar nu mai doarme deloc. Mai mult de atât, el a precizat că nici în privința sportului nu e de aplaudat, asta deoarece precizează că nu mai merge la sală, iar în ceea ce privește alimentația ajunge să mănânce mâncare nesănătoasă și preparată foarte rapid pe care o găsește mai peste tot.

„Stilul meu de viaţă este perfect nesănătos. Este unul dintre cele mai nesănătoase stiluri de viaţă de pe planetă. Deci, eu mă culc niciodată mai devreme de patru dimineaţa, uneori dorm cinci ore, uneori dorm şapte ore, uneori nu dorm deloc, însemnând deloc. Eu fac cele mai nesănătoase lucruri cu putinţă. Eu mănânc tablă zincată, la propriu. Mănânc în benzinării, deci din alea, ştii, desfac celofanul şi mănânc tabla zincată dinăuntru. S-a întâmplat, în New York, să nu dorm absolut deloc, după ce am băut nişte cantităţi respectabile de tărie. Nu trăiesc sănătos, nu mănânc sănătos şi nu mă duc la sala de forţă”, a spus el la Antena 3.

Ce studii are, de fapt, Mircea Badea? Iată ce salariu primește acesta de la Antena 3

Chiar dacă lucrează de foarte mulți ani în televiziune, Mircea Badea nu a absolvit Facultatea de Jurnalism, așa cum s-ar fi așteptat mulți. Prezentatorul TV a terminat Liceul de Informatică, după care și-a continuat studiile la facultatea de Cibernetică din cadul ASE, pe care a și absolvit-o.

La vârsta de 19 ani, Mircea Badea s-a angajat la Radio Total, după care a ajuns să prezinte emisiunea matinală de la postul de televiziune Tele 7 abc, alături de Teo Trandafir. Cei doi au fost colegi timp de șase ani și îi leagă o relație specială de prietenie.

„Mircea a fost mereu lângă mine. A fost suportul meu, material, moral. L-am chemat în cap și a venit. A trebuit să îl fugăresc ca să îi dau banii înapoi. Se întâmpla periodic: trebuia să plătesc gazele, facturile, lună de lună. A pășit înaintea nevoilor mele și mă întreba dacă am nevoie de bani ca să nu ridic ochii și să îi spun să mă ajute”, a mărturisit Teo Trandafir la Kanal D.

Pentru că s-a bucurat de notorietate, iar de ani buni Mircea Badea este realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la postul de televiziune Antena 3,  vedeta a dezvăluit pe Instagram, că a plătit către stat suma de 8911 lei, bani ce reprezintă TVA. „Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris Mircea Badea. Internauții i-au calculat salariul, pornind de la cifrele publicate. Astfel, Mircea Badea ar câştiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecând de la ideea că plăteşte TVA DE 8911 lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: